Eveniment-Social

O noua colaborare academica internationala speciala pentru Universitatea Cuza din Iasi

Publicat: 11 oct. 2016
1

Moment academic valoros derulat ieri, 11 octombrie 2016, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi. Cocret, prof. univ. dr. Elio Borgonovi de la Universitatea Bocconi din Milano – Italia s-a întâlnit cu rectorul UAIC – prof. univ. dr. Tudorel Toader. La întâlnire au mai participat si prof. univ. dr. Adriana Prodan, director al Scolii Doctorale de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) si prof. dr. Mihaela Onofrei, prorector pentru activitati studentesti si parteneriate cu mediul economic si sectorul public de la Cuza.

Citeste si :  Ultimele noutati administrative de la Universitatea Cuza. Anuntul a facut de rectorul Tudorel Toader – FOTO,VIDEO

„Discutia a vizat colaborarea dintre cele doua institutii, Universitatea Bocconi fiind considerata una dintre cele mai bune Scoli de Economie din lume. Conform QS Rankings, universitatea se plaseaza la nivel mondial pe locul sapte în domeniul Afaceri si management, pe locul 11 în domeniul Economie si econometrie, respectiv pe locul 28 în domeniile Contabilitate si finante. Profesorul Borgonovi este membru al Consiliului Scolii Doctorale de la FEAA si se afla în vizita la Iasi pana pe 15 octombrie 2016. Este unul dintre cei mai reputati specialisti din lume în domeniul Health Care Management si a detinut însemnate functii de conducere: decan la SDA Bocconi School of Management, director al Masterului Public Management si prorector. Pe parcursul vizitei, Elio Borgonovi va sustine la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor de la Cuza doua conferinte cu doctoranzii si se va întâlni cu conducatorii de doctorat de la Scoala Doctorala de Economie si Administrarea Afacerilor”, au transmis oficialii UAIC.

Citeste si :  Prima iesire publica a noului rector de la Cuza. Iata ce masuri importante intentioneaza sa ia acesta – FOTO,VIDEO

Comentarii
  • Pentru OPREA si FEAA in general, din pacate si pentru rectorul-procuror, toate aceste universitati de care nua auzit nimeni( gen Univ Aiud, Univ PascanI) sunt institutii colosale….

Adauga un comentariu