Magazin

O noua despartire soc in showbiz-ul din Romania. Si-au spus adio dupa 5 ani

Publicat: 07 oct. 2013

Se pregateau de nunta, pe care o programasera anul viitor, dar in loc sa ajunga impreuna la altar, au luat-o pe drumuri separate. Dupa o relatie de cinci ani, Gabi Popescu (40 de ani) i-a spus adio Crinei Abrudan (35 de ani). Blondina de la Antena 1 a fost nevoita sa isi ia lucrurile si sa se mute din casa fostului fotbalist.

Crina Abrudan era fericita nevoie mare, caci se pregatea de nunta. Ea si fostul fotbalist Gabi Popescu planuiau sa-si uneasca destinele in fata Domnului anul viitor, iar nasi trebuiau sa le fie Luminita si Cosmin Olaroiu. Dupa o relatie de cinci ani, in care totul parea perfect, stirista si fostul fotbalist si-au spus adio.

De aproape o luna, Crina este vazuta de colegii din Antena tot mai abatuta, insa putini sunt cei care stiu motivul tristetii ei. Libertatea a aflat ca, dupa o cearta apriga, blodina a fost nevoita sa isi stranga lucrurile din casa fostului iubit si sa se mute cu chirie intr-un apartament din Capitala. Crina Abrudan si Gabi Popescu s-au cunoscut in 2008, la o petrecere.

La scurt timp, s-au mutat impreuna. Blonda l-a cucerit pe fostul international si cu talentul ei in bucatarie. Nu de putine ori Popescu s-a laudat apropiatilor ca are o iubita de care nu s-ar desparti niciodata: frumoasa, desteapta, cu o cariera in spate si o bucatareasa desavarsita… Se pare insa ca dragostea nu trece neaparat prin stomac!loading...

Adauga un comentariu