National

O noua dovada a intelegerii Basescu-Iohannis-Blaga

Publicat: 31 aug. 2014
1

Faptul ca Emil Boc este membru PDL dar sustine la alegerile prezidentiale candidatul PMP, adica pe Elena Udrea, este un lucru cunoscut. Motivul pentru care Vasile Blaga ezita sa-l dea afara pe Boc, este unul necunoscut. La fel, nu avem o explicatie pentru faptul ca desi legea ii va permite, Boc nu va pleca si cu carnetul la PMP, nu doar cu sufletul, ci, conform declaratiilor sale, va ramane alaturi de PDL.

De ce ar accepta Klaus Iohannis, copresedinte al ACL, si Vasile Blaga, de asemenea copresedinte al ACL, dar si presedinte al PDL, o asemenea tradare din partea lui Emil Boc? Cum e posibil ca Iohannis sa tolereze ca un membru al formatiunii politice pe care o conduce, si nu orice membru, ci primarul unui municipiu important, sa sprijine un contracandidat? Explicatia e simpla: pentru ca toti joaca in aceeasi echipa, echipa Traian Basescu.

Citeste si Boc, hotarat sa nu plece din PDL, desi o sustine pe Elena Udrea

Problemele lui Iohannis cu legea, procesul cu ANI si riscul ca prezidentiabilul ACL sa fie declarat incompatibil in pragul campaniei electorale, face ca ACL si Traian Basescu sa necesite o variata de rezerva, iar aceasta este Elena Udrea. De aceea Boc este pastrat in PDL, pentru ca practic, nu exista niciun motiv pentru care el sa fie dat afara.

Oamenii deja nu se mai sfiesc sa ascunda lucrurile, iar totul este „pe fata”. Vineri, la Turda, Boc si Udrea au participat impreuna la Zilele municipiului si n-au ezitat sa-si trimita bezele unul altuia.

„Tot ce va fi posibil si necesar sau, altfel spus, in aceasta campanie, voi face tot ce imi sta in putinta cu cat pot sa sprijin candidatura doamnei Elena Udrea, pentru ca apreciez ca este omul potrivit la locul potrivit, daca e sa vorbim in limbajul de astazi. E un om care are expertiza in ceea ce inseamna administratia nationala si centrala”, a declarat Boc.

Citeste si Oamenii din jurul lui Traian Basescu au devalizat Romania. Iata doar cateva din cazurile

„M-am bucurat, pentru ca am facut echipa in Guvern, am facut echipa in politica, am fost impreuna de-a lungul ultimilor sapte ani in momentele importante, prin care am trecut fie la guvernare, fie in PDL si cred ca acest parteneriat este unul solid, bazat asa cum spunea si Emil Boc, pe argumente”, i-a raspuns Elena Udrea.

Care a fost reactia conducerii ACL? Niciuna! Cum sa ii ataci pe Boc si Udrea, copii de suflet ai lui Basescu, cand Iohannis cu gura lui le-a transmis liberalilor ca Basescu nu mai reprezinta un adversar?

Pe zona de dreapta, lucrurile sunt ca in matematica: au un factor comun. Iar factorul comun este nimeni altul decat „taticul” dreptei romanesti, Traian Basescu, scrie obiectiv.info

Citeste si Ieseanul Mihai Razvan Ungureanu o ataca din nou pe Elena Udrea: Este cel mai toxic personaj

Adauga un comentariu