Eveniment-Social

O noua editie a Zilelor Liceului Teoretic de Informatica „Grigore Moisil” Iasi – GALERIE FOTO,VIDEO

Publicat: 21 ian. 2019

Liceul Teoretic de Informatica "Grigore Moisil" Iasi (LIIS) organizeaza, în perioada 22 – 23 ianuarie 2019, manifestarile "Zilelor Scolii", un prilej deosebit de a avea o întâlnire fascinanta cu tehnologia si modurile în care aceasta ne conduce catre oameni si idei inovative.

Citeste si: Performanta SPECTACULOASA internationala pentru un tanar de la Liceul de Informatica din Iasi

LIIS a initiat si lanseaza anul acesta simpozionul "Noi perspective ale educatiei în era digitala", în vederea construirii unei retele de comunicare între mediile educationale preuniversitar si universitar, dar si comunitatea locala de afaceri în IT, pentru a identifica cele mai eficiente solutii în construirea unor contexte de învatare bazate pe tehnologie si adecvate nevoilor elevilor.

Citeste si: Liceul Teoretic de Informatica "Grigore Moisil" Iasi, pentru a treia oara în Parlamentul European

Simpozionul interdisciplinar "Noi perspective ale educatiei în era digitala" va debuta astazi, marti 22 ianuarie, în amfiteatrul C309 alaturi de prof. dr. Calin Ignat (Facultatea de Informatica, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi) cu un workshop sustinut de specialisti – reprezentanti ai unor institutii de prestigiu care promoveaza o educatie de calitate în era digitala.

Comentarii
Adauga un comentariu