BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă ediţie BZI LIVE pe zona academică! Invitat este prof. univ. dr. habil. Cristian Enachescu, noul decan al Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi – FOTO

Publicat: 10 aug. 2020

Marţi, 11 august 2020, începând cu ora 15.00 în Platoul BZI LIVE este programată o nouă ediţie pe zona academică! Invitat este prof. univ. dr. habil. Cristian Enachescu, noul decan al Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Domnia sa va dialoga despre planul managerial pe care-l are în plan pentru mandatul 2020 – 2024, că decan la Fizică, obiectivele pe care le are, importanţa disciplinei. Pe de altă parte, despre Admiterea 2020 la Facultatea de Fizică, specializările pe care le propunea facultatea, proiecte şi iniţiative pe plan naţional şi internaţional respectiv colaborări universitare europene, schimburi academice şi mobilităţi pentru studenţi. Nu în ultimul rând, despre inserţia pe piaţa muncii a absolvenţilor, cercetare ştiinţifică şi fundamentală, rolul ştiinţelor exacte în societate vor fi alte repere ale dialogului cu prof. univ. dr. habil. Cristian Enachescu, noul decan al Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

Adauga un comentariu