Actualitate

O noua emisiune cu impact pentru alegatori. Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai, in direct la BZI LIVE, despre impactul alegerilor europarlamentare in Romania – LIVE VIDEO

Publicat: 16 mai 2019
1

Vineri, 17 mai 2019, de la ora 11.00, in studioul BZI LIVE, va fi prezenta Norica Nicolai, europarlamentar al grupului Aliantei Liberailor si Democratilor (ALDE). Norica Nicolai, candidat pentru un nou mandat in Parlamentul de la Bruxelles, va vorbi in emisiunea moderata de Roxana Caraiman despre situatia actuala din Europa, despre impactul acestor alegeri pe continent, dar si despre viitoarele proiecte pe care le are in derulare in noul mandat.

Toti cei care doresc sa adreseze intrebari invitatului, o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau folosind pagina de Facebook.

Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:
BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

 

Comentarii
  • Mi-e greața numai cand ma uit la voi ,sunteti cu toții de la toate partidele fara excepție niste nimicuri care va urmariți numai si numai propriul interes.Daca mai aveți un dram de demnitate in voi plecati dracului si lasați sa conduca tara asta niste oameni care care îsi iubesc patria si poporul si care nu urmaresc sa se îmbogațeasca .Mergeți la munca mizeriilor !!!!!!!

Adauga un comentariu