Actualitate

O noua faza a admiterii 2013 la universitatile iesene – VEZI ULTIMELE DETALII

Publicat: 23 iul. 2013
1

@ Ieri, ultimele facultati de la Universitatea Cuza au afisat rezultatele admiterii 2013, printre acestea numarandu-se cele de Psihologie, Biologie, Fizica sau Teologie @ De asemenea, astazi este programat testul grila la Universitatea de Medicina si Farmacie @ Dincolo de toate acestea, inscrierile la Agronomie continua pana maine, iar la Politehnica ieseana pana pe 31 iulie

Febra admiterii 2013 continua la universitatile de stat iesene. Ieri, Universitatea Al. I. Cuza (UAIC) a publicat rezultatele la noi facultati. In acest caz, la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, in sesiunea iulie 2013, cea mai mica medie de intrare la studii de licenta, zi – buget, a fost 7.55. In acelasi timp, cea mai mica nota la taxa a fost 7.13, in timp ce la invatamant la distanta a fost 6.10. La studii universitare de masterat, cea mai mica nota la buget a fost 7.50, iar cea mai mica nota la taxa a fost 6.50. De asemenea, la Facultatea de Biologie, cea mai mica nota la studii universitare de licenta, buget, a fost 6.76, iar la taxa a fost 6.41, in timp ce nota cea mai mica la studii universitare de masterat a fost 7.16 la buget si 7.85 la taxa.

Astazi este programat testul grila la UMF

Peste toate acestea, la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Gr. T. Popa, dupa incheierea inscrierilor urmeaza testul grila, programat astazi. Pe intreaga institutie, la Medicina s-au inscris inca 1.090 de candidati, la Medicina Dentara – 338 de persoane, la Farmacie – 241, la Tehnica Dentara – 146, la Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare s-au inscris 206 de candidati, la Nutritie si Dietetica – 37, la Asistenta medicala generala – 309, iar la Bioinginerie s-au inscris 186 de candidati. In acelasi timp, ieri, au continuat inscrierile la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Ion Ionescu de la Brad. Aici s-au mai inscris (doar ieri, 23 iulie – n.r.), la Agricultura, 11 candidati, la Horticultura s-au inscris 14, la Zootehnie au fost inregistrate inca 21 de dosare, iar la Medicina Veterinara s-au mai inscris inca 12 candidati. La Universitatea Tehnica (UTI) Gheorghe Asachi a fost facuta publica situatia inscrierilor la studii universitare de licenta si de masterat. Numarul total de dosare depuse pana acum este: la licenta – 2.992 candidati, iar la masterat – 1.025 de dosare. Trebuie precizat faptul ca cei care-si doresc sa studieze la una dintre specializarile din cadrul acestei institutii de invatamant superior o pot face pana pe 31 iulie.

ADMITERE CUZA. Vezi rezultatele la Teologie Romano – Catolica

ADMITERE CUZA. S-au publicat rezultatele la admitere, la Psihologie

Rezultate la admitere publicate de Universitatea Cuza Iasi

SITUATIA LA ZI A INSCRIERILOR  LA UNIVERSITATEA TEHNICA GHEORGHE ASACHI

SITUATIA LA ZI A INSCRIERILOR LA UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA ION IONESCU DE LA BRAD IASI

Comentarii
  • ANUNT UMANITAR!! Absolventii care fac eroarea sa se inscrie la UPA vor fi jecmaniti ca in codru, cu fiecare ocazie: taxe duble (fata de alte univ. de stat sau particulare) profi fomisti (nu iau salariile decat cu cerere, si aceea doar de doua ori pe an, daca le moare mama sau le naste nevasta) profi care ii vor taxa si ei, inca o data, pt fiecare examen, nota,licenta. Licenta la UPA este de douazeci si trei de milioane, iar disertatia, de optsprezece, plus mita pt prof sa iti garanteze ca treci licenta (Drept, Economie) Vai de sarmanii care se inghesuie acolo, fara sa banuiasca ce ii asteapta. Daca se retrag, pt fiecare act retras, alti bani. Si toti acesti bani intra, unde credeti? in dotari? in salarii pt profi, ca sa ii invete mai bine? NU! in buzunarele infractorilor din conducere. Renumele UPA a apus, dar golanii profita de el, cat mai pot, pana Justitia ii va ajunge si pe ei, ca pe altii care se credeau invincibili si eterni. Este doar o chestiune de timp.

Adauga un comentariu