Stiri si curiozitati

O noua fotografie cu Dragnea, Kovesi, Maior si Oprea, postata de Ponta

Publicat: 20 sept. 2018

Fostul premier Victor Ponta publica pe Facebook o noua fotografie cu Liviu Dragnea impreuna cu Codruta Kovesi, Gabriel Oprea si George Maior si spune ca actualul lider al PSD nu a luptat niciodata cu ”statul paralel”, ci doar si-a urmarit propriul interes. Ponta le transmite fostilor colegi de partid ca cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false.

„Pentru membrii CEX al PSD – pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea ! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii! Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel, nici contra abuzurilor, nici ca sa-si apere colegii ! Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti!

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Tutuianu, Stanescu, Ciolacu, Mocioalca, Neacsu etc nu are absolut nicio legatura cu Iohannis, SRI, Soros bla bla – este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot! Cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false!”, scrie Victor Ponta.

El posteaza o fotografie in care Liviu Dragnea sta pe aceeasi canapea cu Laura Codruta Kovesi, iar pe fotolii in jurul unei masute mai sunt Gabriel Oprea si George Maior.

In 11 septembrie, fostul premier Victor Ponta a prezentat o alta fotografie in care liderul PSD, Liviu Dragnea, apare alaturi de fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, si alaturi de fostul vicepremier si ministru al Dezvoltarii, Vasile Dancu, la un eveniment care nu era oficial. Ponta a mai precizat ca si-a adus aminte cum Liviu Dragnea “se lupta” sa fie si el chemat la ziua lui George Maior, la acea vreme director al SRI.

Ponta a publicat anterior pe contul sau de Facebook o fotografie in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alaturi de fostul director al Serviciului Roman de Informatii (SRI), George Maior, iar in planul al doilea poate fi vazuta fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, stand pe o canapea. Ponta ii roaga pe „curajosii” din Comitetul Executiv (CEx) sa il intrebe pe Dragnea cat de tare lupta el cu George Maior si cu „statul paralel” in anii trecuti.

Victor Ponta a prezentat fotografia in original cu Liviu Dragnea si George Maior, dar si o poza in care Liviu Dragnea apare cu Florian Coldea si George Maior.

Ponta a declarat recent ca fotografiile au fost facute de Sebastian Ghita.loading...

Adauga un comentariu