Eveniment-Social

O noua lansare de album a iesenilor de la VIP

Publicat: 02 iul. 2000
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:13721;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Dupa doi ani de la prima lansare a albumului lor de debut, iesenii de la VIP pregatesc fanilor o noua surpriza. O aparitie spectaculoasa pe Atomic, MCM, TVR 2 si pe posturile locale de televiziune. Videoclipul piesei „Te vreau” va fi noua pista de lansare pentru noul album care va aparea in curand.
Trupa VIP s-a format in aprilie 1997, la initiativa lui Victor Lavric, fiul cunoscutei cantarete de muzica populara Laura Lavric. In 1998 apare primul album „Numai lumina”, lansat cu mare fast la magazinul Muzica din Bucuresti. Dupa plecarea lui Pepino Daraban, Ionut Ruscior si Victor Lavric si-au continuat activitatea muzicala in forma restransa, reusind sa revina pe piata muzicala cu noi melodii.
Noul album contine 10 piese new-have cu insertii house. Lansarea albumului va avea loc pe 15 iulie cand pe postul de televiziune Atomic TV se va difuza videoclipul piesei „Lumea ta”. Ultimul single al trupei „Te vreau” va fi cuprins intr-o compilatie a casei de discuri Rotton intitulata „Varateca” sub forma CD si caseta audio.
Lansarea trupei VIP va beneficia si de o puternica mediatizare. Pe MCM, Atomic, TVR 2, noul videoclip ” Lumea ta ” va putea fi urmarit de fanii formatiei. Muzica este semnata de Victor Lavric iar versurile de Ionut Ruscior.
Daniel SIMIONESCU

Adauga un comentariu