National

O noua lovitura pentru Traian Basescu. Dosarul Nana se intoarce la Parchetul General

Publicat: 27 aug. 2015
1
Dosarul cu privire la retrocedarea ilegala a terenurilor de la Nana a fost trimis la Parchetul General.
Judecatorii au cerut refacerea urmaririi penale. Unsprezece persoane sunt acuzate de conflict de interese, abuz in serviciu, fals in inscrisuri oficiale sau fals in inscrisuri sub semnatura privata. In plus, este pus sechestru pe zeci de hectare de teren, printre care si pe pamantul Ioanei Basescu, fiica lui Traian Basescu.

Citeste si BOMBA! Basescu vrea sa candideze din nou

Dosarul Nana a fost trimis in judecata in luna mai. Dosarul se intoarce la Parchetul General acum din decizia luata de magistratii Tribunalului Calarasi, dupa ce in timpul procesului au fost invocate vicii de procedura. Hotararea instantei poate fi contestata de procurori.

Citeste si  Ginerele lui Traian Basescu, asteptat la Curtea de Apel

Senatorul PSD Mihai Fifor, fost sef al Comisiei Nana din Parlament, a declarat ca intreaga documentatie la care a avut acces a fost pusa la dispozitia autoritatilor, la finalizarea cercetarilor in comisie: „Nu mai stiu multe lucruri despre dosar, dupa ce noi am fost solicitati sa transmitem documentatia catre Parchet, catre Parlament nu a mai venit absolut niciun fel de alta solicitare. Am urmarit desfasurarea acestor proceduri. Nu stiu din ce cauza se intoarce catre Parchet. Cand s-a solicitat, noi am trimis cam tot ce a avut comisia in lucru”.
Adauga un comentariu