Funny

O noua lovitura teribila primita de Cristian Boureanu. Vestea care l-a ingenuncheat pe fostul deputat

Publicat: 22 nov. 2018
9

Cristian Boureanu, condamnat la doi ani si doua luni cu suspendare pentru ca a lovit un agent de circulatie, a primit o noua veste proasta.

Cristian Boureanu a deschis un proces la Judecatoria Sectorului 2, solicitand magistratilor sa constate ca a primit o amenda de la Politia Rutiera intr-un mod mod abuziv. Judecatorii nu s-au aratat prea impresionati, asa ca i-au respins cererea.

"Respinge plangerea contraventionala formulata de petentul BOUREANU CRISTIAN ALEXANDRU in contradictoriu intimata DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI – BRIGADA RUTIERA, ca neintemeiata. Cu drept de a formula apel in termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti", au dispus magistratii.

Cristian Boureanu trebuie sa se prezinte in fata judecatorilor si intr-un alt proces, cel cu politistul pe care l-a batut. Agentul de circulatie Ovidiu Andrei a atacat sentinta data in dosarul de ultraj in care Cristian Boureanu a primit doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare si plata sumei de 7.000 de euro, cu titlu de daune morale, solicitand ca afaceristul sa primeasca o pedeapsa cu executare.
 

Adauga un comentariu