Terapii alternative

O noua metoda de energizare dimineata: inhalarea cafelei

Publicat: 31 iul. 2015
7
O noua metoda de energizare dimineata isi face loc printre tinerii din strainatate. In loc sa bea o ceasca de cafea, acestia o inhaleaza prin acelasi sistem prin care functioneaza tigaretele electronice.
In loc de boabe de cafea, acel fum contine extract de guarana, o planta bogat cofeinizata si taurina, un ingredient folosit in bauturile energizante.

VIDEO – Cum scapi de acnee cu zat de cafea?
 
La fel ca tigarile electronice, aceste dispozitive folosesc caldura pentru a se obtine anumiti vapori pe care utilizatorii ii inhaleaza. Cu toate astea FDA (Federatia administrativa a Medicamentelor) avertizeaza asupra consecintelor folosirii acestor dispozitive.

Ce cafea iti da cea mai multa energie

 
Deoarece au un efect energizant mult mai puternic decat o cafea obisnuita acestea pot da simptome precum palpitatii, dureri de cap, dureri de stomac. Dozele mai mari pot duce la probleme cu inima si cresterea tensiunii arteriale. Acest dispozitiv se recomanda ca fiind un supliment alimentar si compania care produce astfel de dispozitive, incearca sa o faca cat mai sanatoasa pentru utilizatorii sai.
Adauga un comentariu