Razboi în Ucraina

O nouă ordine mondială. Vladimir Putin: „Mai justă şi mai orientată social, o alternativă la cea existentă”

Publicat: 21 iul. 2022
O nouă ordine mondială. Vladimir Putin Mai justă şi mai orientată social o alternativă la cea existentă
Războiul declanşat de Rusia în Ucraina este denumit de Kremlin în continuare „operaţiune specială”

Miercuri, 20 iulie, Vladimir Putin a declarat că Occidentul nu poate oferi lumii propriul model de viitor şi că în prezent se formează o nouă ordine mondială, o alternativă la lumea unipolară existentă până acum, o nouă putere mondială care va fi, spune liderul rus, „mai justă şi mai orientată social”.

„Occidentul nu poate oferi lumii modelul său de viitor (…) Atât la nivel local, cât şi global se pun bazele şi principiile unei ordini mondiale armonioase şi mai juste, orientate social şi sigure, o alternativă la cea existentă”, a spus el, vorbind la forumul „Idei puternice pentru un nou viitor”, desfăşurat la Moscova.

Vladimir Putin anunţă formarea unei noi ordini mondiale

Această nouă ordine mondială, anunţată de preşedintele Vladimir Putin, vine să înlocuiască lumea unipolară care, „prin natura sa, frânează dezvoltarea civilizaţiei”. Liderul de la Moscova susţine că, în prezent, elitele lumii occidentale „au intrat în panică” întrucât alte centre mondiale de dezvoltare îşi prezintă viziunea lor asupra viitorului lumii.

„Oricât s-ar strădui elitele occidentale şi aşa-zisele elite supranaţionale să conserve ordinea existentă, se apropie o eră nouă, o nouă etapă în istoria lumii. Doar statele cu adevărat suverane pot garanta o dinamică de creştere ridicată”, a mai spus el.

La 24 februarie, preşedintele Vladimir Putin a ordonat armatei sale să invadeze ţara vecină Ucraina, stat suveran şi independent, a cărei integritate teritorială Rusia se angajase să o apere în conformitate cu Memorandumul de la Budapesta (1994).

Războiul declanşat de Rusia în Ucraina, pe care Kremlinul îl numeşte în continuare „operaţiune specială”, a dus la izolarea ţării pe plan internaţional şi i-a atras totodată o serie de sancţiuni dure care au drept scop descurajarea maşinăriei de război ruse.

Omul cu servieta ce mereu îl însoțește pe preşedintele Vladimir Putin

Înr-o altă ordine de idei, aducem în discuție omul cu servieta ce mereu îl însoțește pe liderul de la Moscova. Bărbatul este menţionat în titlul celor de la Nexta TV, când acesta a coborât alături de președintele Putin în Iran: „Fuhrerul din bunker și servieta cu fecale, la Teheran”. Este vorba despre agentul de securitate care, conform mai multor surse concordante citate în presa internațională, ar avea sarcina de a colecta urina și materiile fecale din toaletele folosite de președintele rus cu ocazia vizitelor în străinătate.

Acest procedeu are ca scop împiedicarea serviciilor de informații ale statelor străine să obțină detalii despre starea de sănătate a lui Putin prin analiza materiilor respective.

„Fuhrerul din bunker a ajuns la Teheran. Servieta cu fecale”, a titrat canalul Nexta, fondat de disidenți din Belarus.

Sursele declară că Vladimir Putin merge cu șase oameni după el la WC. Astfel, potrivit publicației Paris Match, urina și fecalele liderului de la Kremlin sunt recuperate de un membru al aparatului său de securitate în fiecare deplasare externă.

Jurnaliștii au găsit dovezi indirecte despre „treaba murdară” efectuată de însoțitorii lui Putin cu ocazia vizitei acestuia din 2019 în Arabia Saudită. Se pare că cei care îl însoțesc cu preşedintele Putin la toaletă, o aceeași persoană dotată cu servietă a fost reperată și în timpul unei vizite în Franța. Relatarea publicației franceze duce la concluzia că acest agent colectează în pungi speciale ce elimină liderului rus. Apoi, pungile sunt depuse în serviete și expediate în Rusia.

Cu toate acestea, în timpul vizitei sale în Iran, Vladimir Putin a declarat că Occidentul nu poate oferi lumii propriul model de viitor şi că în prezent se formează o nouă ordine mondială.
Comentarii
  • o noua ordine mondiala ar trebui sa inceapa din rusia oligarhii sa nu mai jefuiasca tara,sa o dezvolte ptr a nu mai avea trogloditi de genul celor de la Bucea,dar rusia nu a dorit niciodata acest lucru cu cine ar mai purta razboaie de asuprire daca nu cu mujici!

Adauga un comentariu