Eveniment-Social

O noua reusita pentru Colegiul Stefan cel Mare din orasul Harlau

Publicat: 21 nov. 2014

Colegiul National Stefan cel Mare din Harlau este beneficiarul unui grant de 18.000 euro acordati de Agentia Nationala in urma castigarii unui proiect international Erasmus +, care se va derula in perioada 2014 – 2016. Aici, institutia a avut ca parteneri scoli din Polonia, Lituania, Turcia, Estonia si Slovenia. Tema acestui proiect „The science lab in the kitchen” presupune activitati practice demonstrative, schimburi de experienta, realizarea unui portofoliu complex de ilustrare a desfasurarii evenimentelor, materializate in chiar prima intrunire a tarilor partenere la colegiul din Harlau.

„Acest lucru va avea loc in perioada 22 – 27 noiembrie 2014, colegiul fiind in acelasi timp si coordonator al proiectului. Elevii si profesorii participanti vor beneficia astfel de vizite la o fabrica de produse lactate, de activitati demonstrative sustinute in limba engleza in Laboratorul de Chimie al scolii, de o incursiune in halele de productie a vinului de la Combinatul din Cotnari si de alte cateva evenimente didactice. Totul va implica si un experiment colectiv gastronomic, care va contribui la buna colaborare, comunicare si impartasire a experientelor didactice din domeniul chimiei si gastronomiei ale invitatilor straini. Proiectul Erasmus + vine ca o continuare fireasca a preocuparii colectivului de cadre didactice ale colegiului de a explora spatiul educational european, care s-a concretizat intr-un alt proiect Comenius, incheiat cu succes anul trecut si in alte doua proiecte Euroscola”, a declarat prof. Aurel Neicu, directorul unitatii de invatamant.

Citeste si: Initiativa educationala importanta pentru Colegiul National Stefan cel Mare din Harlau

Citeste si: Reusita editoriala de exceptie pentru Colegiul Stefan cel Mare din Harlau – FOTO

Citeste si: O noua publicatie stiintifica, lansata de un important colegiu ieseanloading...

Comentarii
  • de ce sterge-ti comentariile? incercati sa ridicati liceul, cand el are n minusuri! se castiga mii de euro, dar nu se vad unde intra banii, probabil in buzunare. elevi isi faci clasele, isi pun parchet, geamuri, eventual isi cumpara si banci. mai lipseste sa-si plateasca lumina si caldura

  • Cel mai corect este sa va informati ce inseamna proiect ERASMUS+ si apoi sa va spuneti parerea. Dar fiti linistiti, banii sunt folositi pentru educatia elevilor , asa cum scrie in proiect.

    • Ceea ce am spus e destul de adevarat. Nu ma intereseaza ce inseamna, asta pentru ca am terminal liceul, dar ar trebui luate masuri si-n privinta claselor.

Adauga un comentariu