Local

O noua sedinta a Colegiului Prefectural, in Casa Patrata

Publicat: 16 apr. 2019

In cursul zilei de astazi, 17 aprilie, la Casa Patrata va avea loc o noua sedinta a Colegiului Prefectural, structura care reuneste directorii institutiilor deconcentrate din judetul Iasi.

In cadrul sedintei care va incepe la ora 11:00, în Sala "Iacob Negruzzi" (fosta Sala "Galbena") a Prefecturii, vor fi discutate mai multe aspecte ce tin de organizarea unor institutii.

Citeste si: Sedinta intensa a Colegiului Prefectural. Ce au discutat sefii deconcentratelor iesene

"Membrii Colegiului vor discuta despre stadiul absorbtiei fondurilor europene pentru dezvoltare ruralaPNDR 2014-2020- la nivelul Regiunii Nord-Est, detalii prezentate de catre reprezentantii Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi. Totodata, se vor discuta si aspecte ce tin de criteriile de acordare a biletelor de tratament si modul de repartizare pentru beneficiari. Aceste detalii vor fi prezentate de cei de la Casa Judeteana de Pensii Iasi", a spus Felix Guzga, purtatorul de cuvant al Prefecturii Iasi.
 

 loading...

Comentarii
  • Langa prefect e „delegat” de la casa de pensii ( pentru clarificare modului de acirdare a biletelor de tratament) fostul director de la directia agricola Iasi, actualmente cu delegare de atributii( a fost exmatriculat)…. A poza e doar pe imagine..UFF

Adauga un comentariu