Eveniment-Social

O noua sesiune de acordare a burselor doctorale din fonduri europene la Universitatea Cuza

Publicat: 23 nov. 2014

Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) deruleaza, pana la finalul acestei luni, o noua sesiune de selectie pentru acordarea de burse doctorale în cadrul proiectului „Sistem integrat de îmbunatatire a calitatii cercetarii doctorale si postdoctorale din Romania si de promovare a rolului stiintei în societate”. Acesta se deruleaza in cadrul POSDRU/159/1.5/S/133652, finantat prin Fondul Social European (FSE), Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) 2007-2013. „In aceasta sesiune vor fi scoase la concurs patru pozitii de cercetatori înmatriculati la doctorat cu frecventa în cadrul scolilor Doctorale ale Universitatii Cuza.

CITESTE: Noi burse pentru doctoranzii de la Universitatea Cuza Iasi. Vezi detalii

Este vorba de proiecte pe cercetare care se încadreaza în domeniile prioritare ale Strategiei Nationale pentru Cercetare, Dezvoltare si Inovare 2007-2013, id est: tehnologiile societatii informationale, energie, mediu, sanatate, agricultura, securitatea si siguranta alimentelor, bio-tehnologii, materiale, produse si procese inovative, spatiu si securitate, respectiv cercetari socio-economice sau umaniste.

CITESTE SI: Astazi UAIC lanseaza programul Erasmus 2014 – 2015

Cercetatorii selectati vor beneficia de burse doctorale în valoare de 1.600 lei pe luna si de un pachet financiar separat pentru participarea la conferinte nationale si internationale sau efectuarea de stagii privind mobilitatea în state membre ale Uniunii Europene”, au precizat oficialii UAIC.



loading...

Adauga un comentariu