Eveniment-Social

O noua sesiune pentru atestarea de administratori de imobile

Publicat: 14 ian. 2015
1

Primaria va organiza la finele saptamanii viitoare, mai exact vineri, 23 ianuarie, o noua sesiune de examinare a persoanelor fizice în vederea obtinerii atestatului de administrator de imobile. Persoanele care în prezent ocupa sau vor sa ocupe legal aceasta functie, adica cele care au absolvit cursuri de pregatire în domeniu, dar înca nu sunt atestate, îsi pot depune cererea de participare, împreuna cu documentele solicitate în vederea sustinerii examenului de atestare.

„Dosarele vor fi verificate de catre Comisia de atestare din cadrul Serviciului Asociatii de Proprietari din cadrul Primariei Municipiului Iasi, cu sediul în str. Smârdan nr. 5, dupa care se depune prin registratura Primariei pâna la data de 21 ianuarie 2015”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii. Cu privire la locatia si ora sustinerii examenului scris, persoanele solicitante vor fi anuntate în timp util, atât prin afisare la avizierele municipalitatii, cât si telefonic. Pâna în prezent, municipalitatea a atestat prin examen 650 de administratori.

Comentarii
  • testati-o si pe adm.BULAI MARIA de la asoc. din sucidava nr.2 sc.a si b bl.u2 ca habar nu are cum se administreaza o asoc. de proprietari administreaza dupa propriile legi si locatarii o accepta asa nu stiu cum a obtinut atestat sau daca are faceti verificari

Adauga un comentariu