Titlurile zilei

O nouă șmecherie inventată la Iași: 300 de lei pentru o trotinetă Lime! Cum au scăpat de GPS-ul instalat! FOTO (Exclusiv)

Publicat: 26 apr. 2022
mai multe trotinete parcate intr-un parc
Trotinetele Lime au un dispozitiv GPS de urmărire, pe care cei doi ieșeni l-au distrus

Doi tineri au „inventat“ o nouă șmecherie la Iași. Aceștia vând cu 300 de lei trotinete electrice de la compania Lime. Cei doi au reușit să scape de urmărirea GPS distrugând caseta în care se află cipurile

Mai multe persoane acuză faptul că doi tineri din Iași, Ștefan Casapu și Eduard Hadarag, au reușit să scoată dispozitivul GPS de pe 6 trotinete Lime.

În plus, cei doi tineri și-ar fi anunțat vecinii cu privire la… „stocul” pe care îl au!

O nouă șmecherie la Iași, cu trotinete Lime

Ștefan Casapu și Eduard Hadarag s-au lăudat prin cartier că au la vânzare mai multe trotinete. Inițial găsiseră un client care ar fi fost dispus să plătească 800 de lei pe toate cele șase trotinete. Ștefan Casapu însă, vinde și câte una, cu suma de 300 de lei. Indivizii sunt foarte atenți la persoanele cu care vorbesc despre prada de la compania Lime. Contactat telefonic, Ștefan Casapu a recunoscut că are la vânzare trotinete Lime, nu înainte de a se asigura că persoana cu care vorbește „este de încredere“.

„Spuneți cine sunteți și poate am (n.r. – trotinete). Cine v-a dat numărul meu? E cam dubios că m-ați sunat așa, dintr-o dată! Nici nu aveți poză pe whatsapp… Dacă vreți, veniți la 5 (n.r. – ora 17:00) să le vedeți”, a spus Ștefan Casapu.

Cei doi tineri nu au fost prinși până acum, deoarece au oprit semnalul GPS de pe trotinete, cel mai probabil distrugând caseta în care se află tehnologia. Iar, dacă sunt întrebați despre încărcător pentru trotinetă, evită să dea orice fel de răspuns.

Vecinii se tem de comportamentul violent al celor doi ieșeni

Vecinii de pe strada Țicău, din Iași, se tem de cei doi tineri care au demonstrat că sunt violenți, intrând în casele vecinilor când aceștia îi deranjează.

„Nu vreau să discut despre ei, tot cartierul se teme de ei! Au dosare penale pentru furt din supermarketuri, din mall… Au intrat recent peste o femeie în casă, să o bată. Au amenințat foarte multe persoane din zonă, nimeni nu se pune cu ei”, a declarat un vecin care dorește să rămână sub protecția anonimatului, de frică să nu fie agresat de către cei doi indivizi.

Potrivit unor surse, tinerii au mai multe plângeri depuse la Poliție și dosare penale pe numele lor. Cu toate acestea, cei doi tineri par a nu se opri din acest tip de activități. Astfel, recent a avut loc un alt incident în care ar fi amenințat cu bătaia o femeie peste care ar fi intrat în casă. În trecut, cei doi ar mai fi furat din mall-uri și supermarketuri, de cele mai multe ori vânzând prada prin cartier.

Poliția nu poate interveni în cazul tinerilor Eduard Hadarag și Ștefan Casapu, care au descoperit o nouă șmecherie la Iași, deoarece compania Lime nu a depus deocamdată vreo plângere.
Comentarii
 • Ba de cand faceti voi figuri la batrani …stai ca vine tata la voi sa vedeti smecher afanatilor ….nu stiam ca am smardoi in cartier se vede ca nu prea stau bine ci inf. Vedem dupa intalnire.

 • CE TANTALAI (!!!)

  Cu 400 de lei iei direct din China una identica, de la producator.
  Transportul e 50 de lei deci 450 lei si astepti ce-i drept vreo 2 luni sa ti-o trimita dar e noua, are incarcator, bateria nu e uzata si e legala (a ta).

  De ce sa dai 300 pe una „ciordita” si second-hand (uzata)?

  Hai sa fim seriosi, poate 150 de lei, poate, ar fi facut…

 • Sa se autosesizeze si la patrula zilnica sa interogheze prin sondaj pe cei ce se dau cu ele ca sa le gaseasca pe cele furate. Trebuie sa-i invatam noi?

 • Niște mincinoși într-adevăr copii sunt răi ca orice copil, da au furat ii cunosc,au fost luați de persoane mai mari când erau mai mici și mințiți că să fure,ei având pe atunci 13 respectiv 14 acum muncesc sunt la locul lor și persoana asta care o publicat acest articol minte cu nerușinare dacă ei ar fi vândut aceste trotinete așa cum ziceți voi cei de la poliție ar fi luat măsuri mai ales cum spun tâmpiți asta și nesimțiți asta că au dosare ar fi căutat să ii bage la pușcărie……Și în primul rând ce prost dar fi gândit să vândă trotinete care sunt stricate că atâta timp cât îi scoți gps,o strici mai nenorociților mai degrabă ați cauta, și ați suna la familia nevoiașe sa ii întrebați dacă îi puteți ajuta nu să scrieți numai minciuni panarame de oamenii ce sunteți.

  O să mă ocup eu personal pentru minciunile pe care le spuneți sa va dau in judecată pentru că mă saturat de atâtea mincinoși in țara asta la munca nu mai scrieți articole care nu-s adevărate despre oameni pentru a va face publicitate nesimțiților

 • Pe Casapu nu-l știu dar nu știu cum poți sa ai încredere în Eduard la halul în care ii pute gura . Wei, pute ca cacat de la un km când vorbește. Odată se dădea smecher cu niște povesti patetice și toți cei de față de țineam sa nu radem la cât de tare ii candea respirația de erou marvel.
  Bai nespalatule, dacă tot wi căpătat 400 lei du-te la dentist pana nu vine politi și ti-i ia și pe aia.

 • Vorbești cacaturi. Nui pute așa de tare Mai ales ca mănâncă guma de multe ori și nu se mai simte ca înainte

 • In principiu, este interzisa fotografierea unui individ fara acordul in prealabil al acestuia (ori al tutorelui legal, in cazul copiilor) sau distribuirea pozei respective, inclusiv pe retelele sociale.

  Condamnati la ani grei de inchisoare pentru niste postari pe Facebook

 • Dacă ai fi pe bune avocat, ai ști că imaginile postate pe rețelele de socializare sunt publice și pot fi preluate de oricine.

 • Persoanele denigrate în mod repetat se pot considera hărțuite, mai ales dacă repetarea acestui atac duce la prejudicii de imagine. Putem spune ca aveam de-a face cu un prejudiciu de imagine atunci când modul în care o persoană este percepută în societate a fost influențat de afirmațiile sau acțiunile altei persoane.

  Dacă percepția publicului despre persoana respectivă se schimbă în mod negativ, imaginea sa a fost prejudiciată tu înseamnă că nu cunoști așa ceva daca nu ști taci și nu mai vorbi

 • In primul rand invata sa scrii.
  În al doilea, se știe de mult ca-i pute gura infect, nu s-a schimbat nici o percepție.
  Edica, mai spala-te ca ne este scârbă când te așezi lângă noi, mai ales ca nu te cheamă nimeni.

Adauga un comentariu