Eveniment-Social

O noua societate intra in curtea lui Adomnitei

Publicat: 29 ian. 2014
1

Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni astazi intr-o noua sedinta ordinara a institutiei pentru a dezbate mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi. Printre proiectele de hotarare se numara aprobarea bugetului general al Consiliului Judetean, al unor institutii subordonate, dar si stabilirea unor comisii privind evaluarea managerilor institutiilor de cultura din subordinea institutiei. Consilierii vor dezbate si cateva proiecte de hotarare privind deschiderea unor noi rute de transport persoane prin curse regulate speciale in doua comune, Valea Lupului si Vladeni. Totodata, alesii judetului vor discuta un proiect de hotarare privind asocierea CJ cu localitatea Letcani in vederea implementarii unui proiect privind un parc industrial. Astfel, CJ si CL Letcani se vor asocia pentru infiintarea societatii Iasi Industrial Park SRL, societate care se va ocupa de administrarea proiectului. CJ detine deja o societate asemanatoare, SC Tehnopolis SA, care se ocupa de gestionarea parcului stiintific si tehnologic cu acelasi nume din zona CUG. „Parcul industrial reprezinta o zona delimitata in care se desfasoara activitati economice, de cercetare stiintifica, de productie industriala si servicii, de dezvoltare tehnologica intr-un regim de facilitati specifice in vederea valorificarii potentialului de resurse materiale si mai ales umane ale zonei”, se arata in proiectul de hotarare.

Sedinta ordinara de CJ va avea loc la sediul Prefecturii Iasi, cu incepere de la ora 14.00. Pe ordinea de zi vor fi circa 40 de proiecte de hotarare. Consilierii vor discuta un proiect de hotarâre privind cuantumul total al cheltuielilor in functionarea centrelor de zi din comunele Andrieseni, Ciurea, Coarnele Caprei, Cotnari, Fântânele, Helesteni, Ion Neculce, Lungani, Miroslava, Mogosesti Iasi, Scobinti, Tomesti si Voinesti, precum si cota parte de finantare din bugetul judetului Iasi pe anul 2014.

Comentarii
  • ce furaciuni mai aprobati si IN 2014 la comanda lu adomnitei . veti fi in puscarie si voi alaturi de el banii sint ai nostri atentie ce faceti cu ei. in 2013 s-a cheltuit tot si nu s-a facut nimic. in 2014 veti fi toti in puscarie asta va fi daca mai furati banul public

Adauga un comentariu