Eveniment-Social

O noua statie de tramvai in Metalurgie

Publicat: 21 feb. 2011
1

Iesenii din Metalurgie au la dispozitie o noua statie de tramvai. Sefii Regiei Autonome de Transport Public au dispus ca tramvaiele care circula dinspre Calea Chisinaului spre Doi Baieti sa opreasca si dupa Podul Metalurgie, in dreptul ANL-urilor de acolo. Pana acum, tramvaiele opreau doar inainte de pod, astfel ca cei care doreau sa ajunga cu tramvaiul in Tatarasi trebuiau sa parcurga o distanta mai mare. „Acolo nu exista statie pentru calatori, astfel ca acestia trebuiau fie sa mearga inapoi, traversand podul, fie pana la Doi Baieti, pentru a lua tramvaiul. Am decis sa infiintam in aceste conditii o statie acolo, mai ales ca am primit mai multe solicitari din partea locatarilor din zona”, a declarat Maricel Gherca, directorul RATP.

Comentarii
  • sunteti bolnavi cu capul unde sa puneti statie dupa pod si asa se circula greu mai ales in orele de virf macar in statia actuala este loc -mai numai ideii timpite va vin in cap?

  • mai cocalarule de ili. bou cretin ce esti cu rabla de 25 de ani si geamuri foliate si guta dat la maxim… ori inainte de pod ori dupa tot opresti dupa tramvai ca nu este refugiu… sau tu esti handicapat si treci printre oamenii care coboara din tramvai… codu’ rutier sta la tine pe borcanu cu castraveti murati.. la tara mai tartane….

  • Cea mai proasta natie din lume . cum sa pui 2 statii de tramvai la diatnta de numai 50 m una de cealalta ?…Sunteti tampiti ?…Alegeti ori intr-o parte ori in alta . de 30 de ani de cand e statia nu a murit nimeni daca a mers 50 m pe jos . Mai bine reparati liniile de tramvai ca e jale .

Adauga un comentariu