Stiri

O noua teorie asupra mortii Printesei Diana

Publicat: 24 sept. 2018

Potrivit Click, Printesa Diana a fost victima unei organizatii regale obscure. Aceasta ar fi ucis de-a lungul istoriei mai multe femei din cadrul Casei Regale Britanice. Scriitoarea Sarah Whalen lanseaza in luna ianuarie a anului 2019 cartea „Razbunarea Regala”. In aceasta, scriitoarea arata ca moartea Printesei Diana nu a fost un accident, ci o crima odioasa. Conform acesteia, Printesa a fost „lasata sa sangereze pana la moarte” in tunelul Pont de l’Alma, din Paris, Franta.
Conform cartii scrise de Sarah Whalen, Printesa a fost grav ranita in accidentul tragic din 31 august 1997. In urma accidentului, insa, ea ar fi fost lasata sa moara incet.

Noua teorie in moartea Printesei Diana – Care este insa motivul uciderii acesteia? Tot potrivit acestei scriitoare, Printesa intentiona in secret sa modifice Constitutia. Sarah mai adauga si ca organizatia secreta este responsabila inclusiv de moartea sotiilor lui Henry al VIII-lea, Anne Boleyn si Catherine Howard.

Autoarea cartii a declarat in cadrul unei emisiuni televizate: „Puterea monarhiei britanice a fost intotdeauna vazuta ca o lupta continua. In aceasta lupta, victime au cazut femeile. Diana planuia o criza constitutionala dupa divortul de Charles, in privinta custodiei celor doi printi William si Harry. Lady Di nu a incercat sa ascunda acest lucru, vorbind chiar si cu presa.”

In legatura cu organizatia secreta, Sarah Whalen mai sustine ca „se ocupa de multe acte de tradare, de crime misterioase si comploturi care au condus la executii. Ei sunt adeptii unei traditii stravechi in Anglia. Conform acesteia, este nevoie de sacrificii umane pentru a construi o monarhie”.

Ancheta realizata de investigatorii francezi l-a scos vinovat de producerea tragediei pe soferul limuzinei Henri Paul. Analizele de sange ale acestuia au confirmat ca el consumase alcool combinat cu medicamente. Mohamed Al-Fayed, tatal lui Dodi, iubitul Dianei, nu a crezut in acest verdict si a continuat sa acuze Casa Regala Britanica de complot.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit