Cancan ultimă oră

O nouă tragedie a lovit familia Duduianu! S-a stins şi el…

Publicat: 10 aug. 2020

O nouă tragedie a lovit familia Duduianu!  Vestea morții lui Emi Pian a uimit lumea interlopă din România și nu numai. Din păcate familia liderul clanului Duduienilor a fost lovită de o altă tragedie în aceeași zi. Unul dintre verii interlopului care și-a găsit sfârșitul după o partidă de barbut, a decedat. Conform informațiilor apărute în presă se pare că acesta avea probleme cardiace. Pe fondul acestora dar și a caniculei acuza deseori stări de rău. Totuși, vestea morții lui Emi Pian i-ar fi provocat un infarct care i-a fost fatal.

„Și Făgăraș, la fel ca Pian Senior, nu a putut suporta trista veste și a făcut un infarct. Ținea foarte mult la Emi. Avea probleme mai vechi, da, și căldura îi facea foarte rău”, a declarat un membru al familiei Duduianu.

La înmormântare a cântat Sorin Copilul de Aur

Verișorul lui Emi Pian era cunoscut drept Făgăraș Gladiatorul. Acesta locuia în Ilfov. Familia acestuia este recunoscută pentru farmece și vrăjitorii. Apropiații afirmă despre el că era un personaj respectat în comunitate. De asemenea acesta avea o relație apropiată cu Emi Pian dar și cu întreaga familie Duduianu. Familia lui Făgăraș Gladiatorul a organizat un priveghi și o înmormântare de amploare. Sute de persoane au fost prezente. Nici mâncarea, băutura și manelele nu au lipsit. În timp ce Florin Salam cânta la căpătâiul lui Emi Pian, Sorin Copilul de Aur se afla la priveghiul verișorului liderului clanului Duduianu. La ambele înmormântări s-au auzit cu ecou dedicații pentru „regii Emi și Făgăraș”. Acest lucru amplifică ideea conform căreia cei doi se aflau în relații foarte bune. Foarte multe persoane care au fost prezente la căpătâiului lui Emi Pian au fost prezenți și la funeraliile verișorului său, mort în aceeași zi.

Avocatul familiei lui Emi Pian: „Nu va exista răzbunare”

Avocatul familiei lui Emi Pian, Cristian Caracoti a vorbit astazi cu presa pentru a oferi lamuriri cu privire la moartea liderului clanului Duduianu. Acesta a men?ionat ca decesul a survenit dupa ce artera femurala a piciorului drept a fost sec?ionata. De asemenea avocatul a precizat faptul ca nu va exista niciun fel de razbunare a?a cum s-a vehiculat în presa.

„Nu era drogat, a murit după ce a fost secționată artera femurală a piciorului drept. S-a spus că frații erau în străinătate și vor să se răzbune. Fratii erau in tara la momentul tragediei, nu au cautat si nu vor cauta sa se razbune. Membrii familiei au fost audiati in calitate de martori, nici un membru al familiei nu are calitate de suspect sau de inculpat. Cel mai important aspect, nu va exista razbunare, nu va exista razboi. Fratele, Elvis Pian, a fost tăiat și el la gât și timp de 3 ani nu a fost nicio răzbunare”, a spus Cristian Caracoti.

Liderul clanului Duduianu a murit

Conform informaţiilor apărute în presă, liderul clanului Duduianu a fost executat de un rival din Bucureşti. Conform surselor spynews.ro Emi Pian a fost declarat mort în jurul dimineţii de 4 august 2020, la ora 5. Medicii care erau de gardă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au afirmat, sub protecţia anonimatului faptul că interlopul a ajuns în stare gravă la spital având mai multe plăgi înjunghiate. Totuşi, acestea au refuzat să spună că a fost declarat decedat.

Surse din cadrul MAI au explicat jurnaliştilor de la Spynews faptul că interlopul a fost victima unui atac de tip mafiot. Ca şi medicii, sursele din MAI au evitat să spună dacă liderul clanului a fost declarat decedat. Interesant este faptul că sursele afirmau că la ora 5.30 încă se mai făceau manevre de resuscitare.

Adauga un comentariu