Evenimente

O noua tragedie feroviara langa Pascani (Update)

Publicat: 20 iun. 2011

Un barbat in varsta de 56 ani si-a pus capat zilelor asezandu-se intre sinele de cale ferata din apropierea comunei Halaucesti.

Tragedia s-a petrecut astazi dimineata, in jurul orei 07.50. Carol Harja a fost spulberat de trenul personal 5424 care se deplasa dinspre Halaucesti spre Iasi.
„Mecanicul nu a putut opri trenul personal la timp. Victima a iesit din vegetatie imediat cand a auzit trenul si s-a asezat pe linia intai de cale ferata. Impactul a fost tragic. Corpul victimei arata ca si cum ar fi explodat. Mai multe bucati din trup au fost gasite pe o raza de cativa zeci de metri. Deocamdata, nu cunoastem motivul pentru care acesta a recurs la sinucidere si urmeaza ca in curand sa audiem rudele sau apropiatii victimei”, a declarat seful Politiei TF Pascani, Cristi Aioanei.


Update:
Din primele cercetari ale anchetatorilor si din declaratiile date de apropiatii victimei, reiese faptul ca, Carol Harja locuia in Iasi si detinea o casa in comuna natala, adica in Halaucesti. De cateva zile acesta venise cu sotia in comuna pentru treburi gospodaresti. Sotia victimei a precizat faptul ca in ziua de sambata spre duminica sotul ei a avut unele discutii aprinse cu o sora, fiind vorba despre dezbaterea unei mosteniri. Cel mai probabil de suparare, barbatul a consumat mai multe pahare cu alcool. „Sotia ne-a spus ca de obicei el nu bea deoarece era bolnav si alcoolul ii facea rau. Ne-a mai declarat la audieri ca, inainte de a recurge la acest gest, a avut unele discutii aprinse cu o sora dea lui pe tema unei mostenire si a baut si niste pahare cu alcool. A doua zi, in dimineata accidentului, i-a spus sotiei ca merge la Primarie sa vada probabil de mostenirea respectiva, insa, a plecat cu alte ganduri si s-a sinucis”, a mai declarat Cristi Aioanei. Barbatul a fost recunoscut dupa haine de catre rude. Trenul personal avea cam 70 de kilometri pe ora cand l-a lovit pe barbat si pentru a opri avea nevoie de cel putin 500 de metri. Trupul neinsufletit al victimei a fost transportat la Institutul de Medicina Legala, (IML), in vederea efectuarii necropsiei.loading...

Adauga un comentariu