Sport

O noua TRAGEDIE la DINAMO. A MURIT dupa derby-ul cu STEAUA. „Suntem SOCATI”

Publicat: 24 aug. 2016

Adrian Daniel Matei, un tanar de 18 ani, a decedat, miercuri, la Spitalul Sf. Pantelimon, din Bucuresti, dupa ce sambata, la finalul meciului Steaua-Dinamo, a fost lovit in cap cu o sticla. Tanarul suporter dinamovist a intrat in coma si a pierdut, din pacate, lupta cu moartea.

„Se intorcea de la meci cu un prieten si s-a bagat sa ajute un alt fan al lui Dinamo care era batut de stelisti. Atunci a primit o sticla in cap, l-au dus la spital in coma si a murit azi”, a spus un apropiat al victimei care sustine ca incidentul a avut loc in zona Titan, la ”Potcoava”.

Potrivit informatiilor obtinute pana in acest moment, IML a trimis o echipa la spitalul Sf. Pantelimon pentru a ridica trupul victimei in vederea efectuarii autopsiei. In acest moment nu exista informatii despre presupusul agresor, iar Politia nu a putut oferi informatii despre caz.

”Clubul Dinamo este socat ca in Romania acestor zile astfel de drame pot avea loc. Ne exprimam intreaga compasiune si sincerele noastre condoleante familiei celui disparut in aceste circumstante tragice. Cerem cu fermitate autoritatilor statului sa-si faca datoria si sa-i prinda cat mai repede pe autorii acestei crime, cerem dreptate! Suntem socati ca inca se mai pot produce astfel de drame si ca unele subspecii umane sunt capabile de astfel de fapte”, a spus Ionel Danciulescu.loading...

Adauga un comentariu