Local

O nouă veste pentru șoferii din municipiul Iași. Modernizarea trecerii din zona DN 28 spre Tomești a început astăzi

Publicat: 07 aug. 2021
O nouă veste pentru șoferii din municipiul Iași. Modernizarea trecerii din zona DN 28 spre Tomești a început astăzi
Lucrarile pentru modernizarea trecerii din zona DN 28 spre Tomești au demarat astazi

Una dintre cele mai aglomerate ieșiri din municipiul Iași ar urma să fie modernizată complet în cursul acestui an. Reprezentanții municipalității ieșene au discutat cu cei de la Sucursala CFR Infrastructură pentru reabilitarea și modernizarea trecerii la nivel cu cale ferată din zona drumului național DN 28 între oraș și comună Tomești.

Zilnic, în această zonă au loc ambuteiaje în trafic, iar autoritățile ieșene au decis să ia taurul de coarne. Petru Movilă, city-managerul municipiului Iași, a anunţat astăzi faptul că lucrările au demarat cu succes aşa cum a fost stabilit.

Lucrarea ar urma să cuprindă investiții și la nivelul asfaltului pentru că șoseaua să fie la nivel cu trecerea de cale ferată.

„Sunt linii de cale ferată foarte importante în municipiul Iași, linii ce intersectează drumul național DN 28. Una dintre acestea este cea de la intersecția cu Trei Fântâni a șoselei naționale. CFR Infrastructură va derula o serie de reparații, astfel încât în acea zonă, la trecerea de cale ferată, drumul să nu mai fie prost. Circulația pe tronsonul respectiv trebuie să fie ușurată prin această modernizare”, a precizat Petru Movilă, city-managerul municipiului Iași.
Adauga un comentariu