Economic Local

O pasiune din copilărie, transformată într-o activitate profitabilă! Viorica Romascu a ajuns să câștige bani din asta, în Iași – GALERIE FOTO

Publicat: 29 apr. 2022
o femeie in rochie roz crosetata
Clienții Vioricăi sunt fascinați de talentul și originalitatea lucrurilor pe care le face aceasta

Viorica Romascu are o pasiune din copilărie. Croșetează cu multă creativitate, dar abia de câțiva ani a reușit să câștige bani din această pasiune. Aceasta face papuci croșetați, pulovere, rochii și de aproape un an lucrează cu dedicație și creativitate jucării. Clienții Vioricăi sunt fascinați de talentul și originalitatea lucrurilor pe care le face aceasta. Majoritatea clienților sunt din Iași, iar publicul țintă este reprezentat de domnișoare și femei pasionate de hăinuțele handmade

Arta de a croșeta oferă posibilitatea de a utiliza o gamă bogată de îmbinări de lanțuri din firul de ață și procedeele tehnice care oferă ca rezultat o mare varietate de noi modele a pieselor croșetate. Practicarea croșetării cu croșeta a început odată cu apariția țesăturilor, împletiturilor din papură și fibrelor textile a plaselor pentru pescuit și vânătoare.

Viorica Romascu: „Am început prin a face papuci croșetați”

Viorica Romascu are un talent excepțional în arta de a croșeta. Aceasta croșetează cu multă creativitate, dar abia de câțiva ani a reușit să câștige bani din această pasiune.

„Această pasiune am avut-o de copil, dar de 4 ani am început să croșetez din nou. Am început prin a face papuci croșetați, pulovere, rochii și de aproape un an am început să lucrez și jucării. Când lucrez o jucărie mă gândesc la cât de fericiți vor fi copiii care o vor primi. O jucărie croșetată poate aduce zâmbet și bucurie în sufletul unui copil, iar părinții sunt împliniți și fericiți”, a menționat Viorica Romascu.

Ieșenii comandă cu multă încredere lucrările croșetate de Viorica. Această activitate este una dintre pasiunile ei preferate. Viorica pune mult suflet și creativitate în tot ceea ce face. Cei care cumpără păpuși sau hăinuțe croșetate sunt extrem de mulțumiți de calitatea produsului.

„Viorica, au trecut fix trei ani de când ai făcut această minunăție de rochiță. Eu o ador în continuare”, a menționat una dintre cliente, Ana Toderașcu.

Clienții Vioricăi sunt fascinați de talentul și originalitatea lucrurilor pe care le face aceasta. Majoritatea clienților sunt din Iași, iar publicul țintă este reprezentat de domnișoare și femei pasionate de hainuțele handmade.

O pasiune din copilărie a ajuns să fie o activitate care aduce profit

Viorica reușește să elaboreze cele mai deosebite haine croșetate. Cei care au comandat de la ea nu regretă nicio secundă că au apelat la serviciile pe care le prestează.

„Foarte frumoase sunt toate lucrările, sunteți ca o mașină de croșetat”, a declarat Maria Anghel, o clientă.

Femeia are mâini de aur, așa este apreciată munca ei de către cei care au putut vedea lucrările acesteia pe rețelele de socializare, în special pe Facebook. Viorica Romascu face de un an și jucării croșetate,

„Fiind la început de drum în a lucra jucării croșetate, sunt foarte încântată de rezultatul pe care reușesc să îl realizez până la acest moment. Chiar dacă nu prea am vândut, sunt sigură că îmi doresc în continuare să lucrez din ce în ce mai frumos și să pot vinde la cât mai multe mămici sau bunici care doresc să își bucure copiii. Prețul unei păpuși croșetate poate ajunge și la 250 de lei”, a menționat Viorica.

Viorica Romascu are o pasiune din copilărie, croșetează cu multă creativitate, dar abia de câțiva ani a reușit să câștige bani din această pasiune.

Tags:Adauga un comentariu