Stiri si curiozitati

O poveste SOCANTA! “Mama a murit, dar s-a intors pentru a ma ajuta sa nasc”

Publicat: 12 aug. 2014
3

Charlotte, mama lui Clover a murit pe cand femeia era insarcinata in cinci luni. In timpul nasterii fiului sau, mama i-a aparut in fata ochilor ajutand-o sa treaca de dureri.

„Fiul meu, Dash, are doar trei luni. In fiecare zi, evolueaza. Ma bucur in fiecare clipa de momentele petrecute impreuna. Este perfect si, poate pentru ca e cel mai mic dintre copiii mei, ma simt foarte atasata de el.
Cand ma uit la el, ma simt foarte atasata de mama mea. A murit pe cand eram insarcinata in cinci luni. Dash este singurul dintre cei patru copiii ai mei care nu si-a intalnit bunica, dar simt ca are o legatura speciala cu ea.

Vezi si Cazul unui copil cu puteri paranormale a creat panica intr-un sat din Maramures

O jeleam in timp ce eram insarcinata. Dar totul s-a intamplat in timpul nasterii. Mama mi-a aparut si m-a ajutat sa trec peste dureri.
Stiu ca suna straniu, dar nu a fost o iluzie. Era acolo si mi-a vorbit. Nu putea fi ceva mai real.

A fost o nastere grea. Voiam sa scap de dureri. Imi doream sa sa intorc in perioada de dinaintea nasterii. Dar cand ma simteam mai neajutorata, am simtit o alta prezenta in camera. Mama era acolo, langa mine. Mi-a zambit si mi-a spus sa merg spre ea. Pentru un moment m-am intrebat ce sa fac. Ceilalti nu o puteau vedea.
Nu imi era frica, ma simteam usurata. Si nu, nu ma gandeam ca am halucinatii.

Vezi si Manuscrisul care contrazice Biblia

Amintirile legate de mama vor fi intotdeauna colorate.”

Medicii spun ca adesea, femeile aflate in travaliu trec prin momente neasteptate, extreme. De vina pot fi endorfinele in cascada si alti hormoni ce intervin pentru a calma durerea si a ajuta mamele sa treaca mai usor prin experienta nasterii, scrie euforia.tv.

Adauga un comentariu