Magazin

O poza cu doi parinti si cu cei sase bebelusi ai lor face furori pe Facebook

Publicat: 23 feb. 2011
1
Rozonno si Mia McGhee, un cuplu din Columbus, SUA, au devenit celebri peste noapte, dupa ce au postat pe reteaua de socializare Facebook o poza spectaculoasa cu ei si cu cei sase bebelusi ai lor, Olivia, Madison, Rozonno jr, Josiah, Elijah si Isaac.

Spectaculoasa imagine i-a atras atentia si celebrei vedete TV Oprah Winfrey, care i-a invitat pe cei doi americani în emisiunea ei. Astfel, Rozonno si Mia au reusit sa impresioneze pâna la lacrimi publicul, cu povestea lor de dragoste si despre cum s-au chinuit sa devina parinti în cei 11 ani de casnicie. Când s-au casatorit, el avea 19 ani, iar ea, 18 ani si, dupa mai multe încercari esuate si fertilizari in vitro, Mia a ramas, în cele din urma, însarcinata cu gemeni, care, din nefericire, s-au nascut morti.

In scurt timp însa, aceasta a ramas iar gravida, iar medicii i-au spus ca asteapta nu un copil, ci sase. Acestia au venit pe lume în urma cu opt luni si, în ciuda faptului ca proaspetii parinti nu prea mai apuca sa doarma, pentru ca trebuie sa schimbe întruna scutece si sa spele biberoane, ei spun ca bucuria le este imensa. Pentru ca îngrijirea a sase copii presupune cheltuieli mari, sotii McGhee având nevoie zilnic de cel putin 50 de scutece si de 30 de sticle de lapte, Oprah le-a oferit un cec în valoare de 250.000 de dolari pentru cumparaturi, precum si o vacanta la Las Vegas, drept o luna de miere de care nu avusesera parte.
Adauga un comentariu