Magazin

O prezentatoare din ROMANIA se marita! Iata despre cine este vorba!

Publicat: 08 ian. 2014
1

Bianca Ionita, prezentatoarea Stirilor de weekend de la Kanal D, a petrecut un Revelion in stilul anilor ’20, fiind invitata sa conduca in calitate de maestru de ceremonii o petrecere.

Imbracata intr-o tinuta specifica epocii respective, Bianca Ionita a avut parte de o mare surpriza la trecerea dintre ani. Iubitul ei, Daniel Pena, a cerut-o de sotie si i-a oferit un inel cu ametist verde, scrie kanald.ro.

„In noaptea de Revelion am fost gazda unui party in stilul anilor ’20, organizat la un ballroom din Bucuresti. Acolo, iubitul meu a hotarât ca este momentul sa faca pasul cel mare dupa trei ani de relatie si sa ma ceara de sotie. A fost un moment extrem de emotionat, si bineinteles ca am spus: ‘Da'”, a povestit Bianca Ionita. Atmosfera anilor ’20 a facut ca momentul sa fie si mai romantic.

Bianca Ionita se declara impresionata de moda anilor ’20, astfel ca pentru petrecerea de Revelion si-a ales cu mare atentie tinuta.

„Dupa o perioada austera din timpul Primului Razboi mondial, moda revenea la eleganta in anii ’20, iar femeile purtau tinute simple si sofisticate in acelasi timp. Pentru Revelion am apelat la o rochie aurie cu franjuri, creata de Maria Simion, am ales ciorapi plasa, bentita si manusi trei sferturi”, a spus Bianca Ionita.

Pe Bianca Ionita o puteti vedea in fiecare sâmbata si duminica, de la ora 12.30, la pupitrul Stirilor Kanal D.

Adauga un comentariu