Curiozitati

O prietenie incredibila: O femeie are ca animal de companie un ditamai LEU – GALERIE FOTO

Publicat: 24 sept. 2013

Annel Snyman are un animal de companie mai deosebit: este o felina, dar una extrem de mare. Femeia a adoptat un pui de leu, care acum a crescut si a ajuns la 120 de kilograme.

Timba a fost adoptat pe cand era doar un pui mic. Acum are un an si sase luni si este un leu in toata regula. Femeia a mai crescut in Africa de Sud si alte animale salbatice, precum un ghepard, un leopard, alti cinci lei obisnuiti si un leu alb. „Sunt momente cand este greu sa faci lucrurile zilnice, dar reusesc sa am o viata normala – normala pentru mine”, a declarat Annel, in varsta de 31 de ani.

„Familia s-a obisnuit cu Timba care le miroase cafeaua sau alte lucruri dulci. Are un apetit fantastic si mananca o groaza de carne – circa 4 kg pe zi”, spune Annel. Cand era mic, Timba dormea cu Annel in pat. Acum, el nu mai incape in dormitor, insa se cuibareste langa mama sa adoptiva pe canapea.

Dragostea lui Annel pentru animale a inceput in urma cu sase ani, cand, cu ajutorul parintilor ei, a deschis o casa de oaspeti pe terenul unde locuieste. Pentru a face locul mai atragator, a adoptat diverse animale de ferma, iar apoi a inceput sa salveze si animale salbatice.

Adauga un comentariu