National

O profesoara si-a facut PUBLICA relatia cu elevul ei

Publicat: 13 mai 2015
O profesoara de franceza si elevul ei de 16 ani si-au facut publica relatia de dragoste pe retelele de socializare, intreaga scoala din care fac parte cei doi afland de idila dintre ei de pe Facebook. Informatia a ajuns si la directiune, care a purtat deja o discutie cu profesoara care a pus fotografiile pe pagina personala, desi sustine ca a intrerupt orice relatie cu elevul ei minor.
„Promisiunea doamnei profesoare a fost ca va inceta aceasta relatie, speram ca se va tine de cuvant, altfel vom lua masuri. Se poate ajunge, depinde de cum reactioneaza, se poate ajunge si la sanctiuni grave. Un profesor, chiar tanar la 20 si ceva de ani, stie ca relatiile nu pot exista in aceasta conditie. Ca mama, nu cred ca exista parinte care sa fie de acord cu o asemenea relatie„, a declarat pentru Cetateanul Delia Bulgar, director adjunct al Liceului Teoretic „Traian Vuia” Faget. Profesoara, in varsta de 24 de ani, a declarat ca, in prezent, cei doi sunt doar prieteni.
„Nu este deloc avansata relatia, suntem prieteni si mi-am dat seama in timp ca nu este deloc bine sa am o relatie altfel decat profesionala cu el. Nu stiu unde s-a realizat schimbarea (dintre o relatie profesor-elev intr-una de dragoste, n.r.) dar am pus capat. Nu este bine pentru statutul meu de profesoara această situatie. Nu m-am gandit ca o sa am probleme„, a declarat Alexandra Minescu, profesoara de franceza la liceul din Faget.


loading...

Adauga un comentariu