Stiri si curiozitati

O profetie din Biblie tocmai s-a indeplinit! Ce anunta si ce urmeaza sa se intample in lume! Toti crestii din lume sunt ingrijorati

Publicat: 20 sept. 2018

Crestinii din intreaga lume sunt extrem de ingrijorati dupa ce una dintre profetiile biblice s-au adeverit de curand, iar aceasta profetie prevesteste Apocalipsa.

Potrivit unor texte religioase, atunci cand in lumea iudaica se va naste un vitel complet rosu, inseamna ca se apropie Apocalipsa. Acest lucru s-a intamplat in Israela, acolo unde o organizatie cunoscuta a anuntat ca un vitel complet rosu s-a nascut de curand.

Crestintii si iudaicii considera ca acesta este semnul despre care evreii cred ca ar anunta constructia celui de-al Treilea Templu Sfant din Ierusalim si apropierea Apocalipsei.

 In textele din Biblie si alte carti sfinte, nasterea unui vitel complet rosu este semn ca urmeaza sa se instaureze puritatea in lumea de pretitundeni.

Desi multi credinciosi sunt de parere ca acest semn este unul divin si confirma profetia biblica, altii considera ca este vorba doar de o legenda.loading...

Adauga un comentariu