National

O prostituata a fost gasita moarta pe marginea drumului

Publicat: 15 aug. 2011
1
O femeie pe care politistii o cunosteau ca fiind prostituata, a fost gasita moarta in cursul noptii trecute, in Timisoara. Ea a fost descoperita de un sofer, pe un drum laturalnic, la iesirea din oras. Potrivit martorilor, avea hainele sfasiate si o rana in zona abdomenului.
Femeia a fost descoperita de un barbat care  a oprit masina pe un drum laturalnic, aproape de iesirea din Timisoara, spre Moravita
„Am auzit-o ca geme si cand am ajuns aici i-am zis lu asta baga faza lunga, sa vedem. Si am vazut ea statea cu fata in jos. Am dat putin cu piciorul, nu se misca”, a spus barbatul.
Imediat, barbatul a sunat la numarul de urgenta 112. Pana cand au venit criminalistii femeia a murit, potrivit Realitatea TV.
„Langa o benzinarie situata pe Calea Sagului din municipiul Timisoara a fost gasita o persoana decedata. La fata locului s-a deplasat urgent un echipaj de politie care au constatat ca cele sesizate se confirma, un echipaj de la ambulanta s-a deplasat de asemenea la fata locului care a constatat decesul persoanei”, a declarat Andreea Cinteza, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.
Corpul femeii a fost dus la morga spitalul judetean. Politistii asteapta necropsia pentru a stabili exact cauza mortii. Anchetatorii au aflat ca femeia de 42 de ani ar fi o prostituata care isi racola clientii chiar in zona in care a fost gasita. Oamenii legii banuiesc ca ea ar fi avut o altercatie fie cu un client, fie cu proxenetul. Pentru a fi gasit faptasul, la iesirile din Timisoara au fost organizate filtre.
Adauga un comentariu