Magazin

O reportera TV este jefuita in timpul unei relatari in direct despre o femeie… jefuita – VIDEO

Publicat: 19 iun. 2014
1

O jurnalista TV, care facea o relatare despre o infractiune care a avut loc luni, in Oakland, Statele Unite, a devenit parte din poveste cand a fost jefuita in timp ce era in direct.

Heather Holmes, de la postul tv KTVU, facea o relatare in direct despre o femeie care a fost jefuita si batuta cu salbaticie, pana in momentul in care a intervenit un bun samaritean, relateaza stirileprotv.ro.

Citeste si: Nicoleta Luciu a luat la bataie o jurnalista in direct! – VEZI ce s-a intamplat

Poseta reporteritei era incuiata in masina postului tv, care era parcata incuiata si parcata la doar cativa metri de echipa tv si la cateva strazi distanta de sediul politiei. Insa, cand a terminat relatarea, Holmes si-a dat seama ca geanta ei fusese furata.

Citeste si: Poveste de dragoste ca-n filme pe baricadele din Kiev! Un politist s-a indragostit de o protestatoare

Ca orice bun jurnalist, Holmes a incercat sa-si concentreze atentia asupra subiectului reportajului ei: femeia care a fost batuta si jefuita.

„Poseta mi-a fost furata, insa asta nu se compara cu ceea ce a patit femeia aceea”, a scris apoi pe Twitter Heather Holmes. „A fost lovita in fata si in cap pentru poseta”, a mai scris ea pe reteaua de socializare.

Citeste si: O jurnalista a fost desfigurata dupa o ancheta care l-a vizat pe ministrul de Interne
Adauga un comentariu