Cancan ultimă oră

O româncă din Italia a avut o moarte trasă la indigo cu cea a Cristinei Țopescu

Publicat: 14 aug. 2020
O româncă din Italia a avut o moarte trasă la indigo cu cea a Cristinei Țopescu

O româncă din Italia de numai 39 de ani a avut parte de o moarte îngrozitoare. Femeia și-a dat ultima suflare singură, iar câinele său nu s-a mișcat de lângă ea până la sosirea polițiștilor.

O tânără româncă a avut parte de o moarte trasă la indigo cu cea a Cristinei Țopescu. Aceasta a fost găsită fără suflare într-un apartament din Vicenza, o localitate aflată în nordul Italiei.

Cel care a dat alarma este fratele femeii

Alarmat de faptul că femeia nu mai răspunde de 2 zile la telefon, fratele acesteia a anunațt de urgență poliția. În momentul în care oamenii legii au reușit să pătrundă în apartamentul în care locuia tânăra româncă, au găsit-o pe aceasta fără suflare.

Șocant și emoționant, în același timp este faptul că patrupedul femeii nu s-a mișcat nicio secundă de lângă ea, acesta fiind găsit de oamenii legii lângă trupul neînsuflețit al femeii, ceea ce ne aduce aminte de moartea tragică a Cristinei Țopescu.

Potrivit informațiilor oferite de presa italiană, românca de 39 de ani murise cel mai probabil în somn, cu 2 zile înainte de a fi găsită. Pe corpul ei nu au fost descoperite urme de violență.

Cristina Țopescu avea o fetiță, Eva Maria! Ce s-a întâmplat cu micuța a marcat-o pe viață!

Andreea Berecleanu face mărturisiri despre prietena sa, Cristina Țopescu. Cele două au avut o relație apropiată, prezentatoarea TV dezvăluind câteva secrete din viața regretatei jurnaliste.

Andreea Berecleanu a vorbit, în cadrul unui interviu acordat revistei elle.ro, despre prietenia de mai bine de 20 de ani care o lega de jurnalista Cristina Țopescu, în ciuda diferenței de vârstă de 15 ani.

„Este foarte important ca oamenii să știe că era un om de o discreție fantastică, de un bun simț copleșitor, modest, dar în același timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, cu care puteai să vorbești trei zile și trei nopți neîntrerupt, sensibil, cu o latură de copil, dar în același timp puternic și independent. Chiar și independența financiară pe care a avut-o pe termen lung dovedește latura ei puternică. Era un amestec de hipersensibilitate, forță, spirit justițiar și compasiune pentru ființele neajutorate. Indiferent că erau animale, copii sau bătrâni’, a declarat Andreea Berecleanu.

Totodată, jurnalista a vobit și despre drama neștiută a Cristinei Țopescu, care și-ar fi dorit sa înfieze o fetiță, lucru care, din păcate, nu a fost posibil. Andreea Berecleanu a catalogat acest episod din viața fiicei comentatorului sportiv Cristian Țopescu drept șocul vieții ei’.

„Au fost mulți bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar și de un copil. O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul și își dorea să o înfieze. Însă, a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari șocuri ale vieții ei’.

Cristina Țopescu a murit singură

Cristina Țopescu a fost gasită moartă în casă pe 12 ianuarie. Chiar dacă printre temele cele mai dezbătute s-a numărat faptul ca era singură, Andreea Berecleanu a ținut să menționeze ca prietena sa nu a fost niciodată singură. Dimpotrivă. Oricare dintre noi este mai singur decât Cristina’, a mai precizat prezentatoarea TV, care a mai spus ca prietena sa era o persoana discretă.

Adauga un comentariu