Magazin

O romanca duce o VIATA DE SFANT, departe de civilizatie! – FOTO

Publicat: 04 apr. 2015

O romanca locuieste singura de aproximativ 30 de ani, departe de civilizatie si duce o viata de sfant. Acest lucru se intampla in Romania, judetul Timis.

Baba Maria locuieste intr-o „casa” foarte veche, improvizata din lemne, nu are toaleta, curentul electric nici nu a trecut vreodata pe acolo, iar despre apa calda sau caldura nici nu putem discuta.

Aceasta nu coboara niciodata cei 10 kilometri pentru a ajunge la civilizatie. Femeia are un magaar pe care il trimite periodic in sat pentru a-i aduce paine, potrivit rol.ro. Ea marturiseste ca ar rezista si fara apa sau mancare, pentru ca ii sunt de ajuns rugaciunile, de aceea este comparata cu un sfant, potrivit caplimpede.ro.

Baba Maria s-a mutat pe munte dupa ce i-a decedat sotul si a ramas fara casa. Spune ca se simte singura, dar are langa ea magarul pe care il trateaza ca pe un membru al familiei si care o ajuta sa suporte viata pe care o are.

Tags:
Comentarii
  • Aceastå båtrinå ar trbui inlocuitå cu ciuma, mama borfasului de PONTA, inpreunå cu toate mamele acelor criminalii, acelor ciume staliniste din romania, caere au jefuit si jefuesc si acum romania!

Adauga un comentariu