Stiri si curiozitati

O rugăciune foarte puternică Arhanghelul Mihail. Cum să te ferești de dușmani și rele

Publicat: 04 iul. 2022
icoana arhanghelul mihail
Sub conducerea lui, îngerii au luptat împotriva diavolului și a demonilor

Tot mai mulți credincioși rostesc o rugăciune foarte puternică către Arhanghelul Mihail. De fiecare dată întâlnim pe drumul nostru mai mulți oameni, vecini, rude, prieteni și colegi. Și nu întotdeauna astfel de întâlniri se pot dovedi a fi plăcute, pentru că în viață există întotdeauna certuri, resentimente și înșelăciune. Adesea prietenii devin dușmani înverșunați, dorindu-și unul altuia necazuri și rele.

Se întâmplă și mai rău atunci când o persoană apelează la o vrăjitoare pentru a face rău alteia. Pentru a te proteja de lucruri rele, atât necazuri minore, cât și cele grave, trebuie să apelezi la puterile cerești pentru ajutor. Rugăciunea zilnică către Arhanghelul Mihail te va ajuta să te protejezi de ochiul rău, de cei care îți doresc răul și de tot felul de nenorociri. Acest Sfânt este venerat de Biserica Ortodoxă și este considerat cel mai puternic protector al spiritului și trupului credinciosului. Conform scriiturilor religioase el este îngerul suprem și conducătorul armatei Domnului, cu alte cuvinte, Arhanghelul. Sub conducerea lui, îngerii au luptat împotriva diavolului și a demonilor. Și prin porunca lui Dumnezeu, chiar înainte de nașterea lui Hristos, a ajutat poporul evreu să lupte împotriva păgânilor.

icoana arhanghelul mihail si gavril
Prin urmare, icoana Arhanghelului Mihail este o protecție foarte puternică pentru toți credincioșii

O rugăciune foarte puternică Arhanghelul Mihail. Ce spune istoria Bisericii Creștine despre puterea cerească

Și când Moise i-a scos pe iudei din Egipt, Mihail, arătând calea, i-a însoțit. Și înainte de asaltul asupra Ierihonului, el i s-a arătat lui Isus. Istoria Bisericii Creștine a păstrat amintirea multor minuni săvârșite de acest înger. Prin urmare, icoana Arhanghelului Mihail este o protecție foarte puternică pentru toți credincioșii, iar rugăciunile adresate imaginii lui vor contribui la protejarea împotriva oricăror necazuri.

icoana arhanghelul mihail
Conform scriiturilor religioase el este îngerul suprem și conducătorul armatei Domnului, cu alte cuvinte, Arhanghelul

Pe icoane, îngerul suprem este înfățișat cu o sabie lungă și ascuțită în mână. Aceasta este o armă pentru a învinge forțele malefice, elimină anxietățile și fricile umane. Ajută oamenii să scape de înșelăciune, rău și îi îndepărtează de ispite. El este primul protector al tuturor celor care urmează legile lui Dumnezeu. De ispite te scapă și Arhanghelul Uriel.

Există o rugăciune puternică care a fost scrisă pe pridvorul Bisericii Arhanghelului Mihail, Mănăstirea Miracle din Kremlin, care a fost aruncată în aer după o lovitură de stat din octombrie. Dacă citiți aceste rânduri în fiecare zi de-a lungul vieții, atunci, ca rezultat, o persoană va primi o protecție foarte puternică.

„De la cel rău, de la oameni răi, de ochiul rău și alte efecte magice, de ispite, din atacuri surpriză și jaf, din evenimente tragice.”

Cum să te adresezi Îngerului pentru a primi ocrotire. Cum se citește rugăciunea

Cuvintele menționate mai sus adresate îngerului suprem vor ajuta sufletul să scape de chinurile iadului. Este necesar să scrieți pe o foaie de hârtie numele copiilor, părinților, rudelor, în general, tuturor celor pentru care cereți. Mai mult, atunci când citiți o cerere către înger, ar trebui să chemați toate numele scrise, acolo unde acestea există.

arhanghelul mihail
Acest Sfânt este venerat de Biserica Ortodoxă și este considerat cel mai puternic protector al spiritului și trupului credinciosului

Și, de două ori pe an, la ora 12 noaptea, de la 20 la 21 noiembrie, de ziua lui Mihai, și de la 18 la 19 septembrie, în ziua cinstirii Arhanghelului, este necesar să fie citiți toți morții, chemând-ui pe toți pe nume. Și, în același timp, adăugați la cerere expresia „și toate rudele din carnea tribului lui Adam”. Ulterior rostește această rugăciune pentru a te adresa Sfântului.

„O, Doamne Dumnezeule cel Mare, Împărate Fără Început, trimite, Doamne, Arhanghelul Tău Mihail să-l ajute pe slujitorul Tău (numele), îndepărtează-mă de dușmanii mei, văzuți și nevăzuți! Doamne Arhanghel Mihail, revarsă mirul umezelii peste slujitorul tău (nume). Doamne Arhanghelul Mihail, distrugătorul de demoni! Ferește toți vrăjmașii care se luptă cu mine, fă-i ca niște oi și zdrobește-i ca țărâna în fața vântului. ”

Întrucât puterea cerească este șeful oștii cerești, o rugăciune foarte puternică adresată Arhanghelului Mihail îți va fi de ajutor și în vindecarea bolilor. Aceasta este citită de credincioși atunci când aceștia au nevoie de protecție împotriva dușmanilor, pentru protecția în vremurile periculoase ale Patriei sale și pentru întoarcerea soldaților din campanii. De asemenea, îi cer ajutorul atunci când un credincios construiește o casă nouă, el contribuie la o viață fericită și protejează casa de dezastre și hoți.

icoana arhanghelul mihail
Rugăciunea zilnică către Arhanghelul Mihail te va ajuta să te protejezi de ochiul rău, de cei care îți doresc răul și de tot felul de nenorociri

 
Adauga un comentariu