Cancan ultimă oră

O să ia foc când o să citească mesajul ei! Șocant ce a putut spune Silvana Rîciu despre fostul soț

Publicat: 07 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O să ia foc când o să citească mesajul ei Șocant ce a putut spune Silvana Rîciu despre fostul soț

Silvana Răciu este într-o frumoasă perioadă din viața ei. După ce nu a mai sperat în iubire, după divorțul de fostul soț alături de care a stat 20 de ani, soarta i l-a scos în cale pe Nicușor. Ce a spus cântăreața de muzică populară despre tatăl copiilor săi și ce declarații îi face actualului?

Silvana Rîciu, lovitură dură despre fostul soț

Nu a crezut vreodată că mariajul său de 20 de ani va înceta. Din păcate, povestea Silvanei alături de fostul soț s-a terminat, lăsând loc altei povești de iubire în viața solistei. Cei doi au și locuit o bună perioadă împreună, cu toate că nimic nu-i mai unea, mai apoi și-au spus adio definitiv. Familia lor a fost completată de apariția celor doi copii: Andrada și Luca. Din păcate, se pare că aceștia au recurs la un compromis doar de dragul copiilor, pentru că nu au mai avut nicio relație din anul 2013, dar au continuat să locuiască împreună de dragul micuților.

„Cu partea sentimentala… Eiiii, nu știu ce să zic! (râde – n.r.) Poate anul asta îmi aduce un divorț. Noi stăm împreună, de foarte mulți ani, pentru copii. În rest, fiecare cu viața lui. Dar asta se întâmplă de mulți ani, 3-4 ani, poate mai bine. Verighetă nu mai port de mulți ani, doar inele de toate felurile”, spunea artista înainte să divorțeze. Din nefericire, acesta a fost semnul că iubirea dintre ei a dispărut cu mult timp în urmă, recunoscând mai apoi că a făcut o greșeală atunci când a acceptat să mai stea cu tatăl copiilor săi.

Declarații de dragoste între Silvana și actualul soț

„Ce frumos ai scris, dragul meu sot…În sfârșit te-am găsit și ești al meu. ?Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-a adus în viața mea și că împreună formăm familia la care am visat o viață. Pentru mine ești tot ce-mi puteam dori, esti soțul perfect…Mă iubești, mă răsfeți, mă alinți, ai grijă de mine, mă protejezi. Esti genul de bărbat pe care nu l-am avut niciodata si sinceră să fiu nici nu mai speram să îl găsesc”
Silvana Rîciu

Silvana a recunoscut implicit în mesajul adresat soțului actual, că fostul nu era deloc atent și că nu o iubea, astfel făcând-o să se îndepărteze pe zi ce trece.

„Ea îmi luminează ziua cu sunetul vocii sale, Ea mi-a adus atât de multe zâmbete și dragoste încât am deveit cel mai fericit om. Ea este totul pentr mine și mă simt atât de binecuvântat că Dumnezeu a ales-o să îmi fie suflet pereche! Te iubesc sumpa mea soție!❤?????”
Nicușor Ioniță

Adauga un comentariu