Bursa Barfelor

O sa iasa o supriza de toata frumusetea, doar ca nu una placuta

Publicat: 19 nov. 2018
1

In continuarea rubricii de azi, babele barfitoare va mai aduc cateva vesti tare interesante de prin urbea noastra, despre niste combinatii dubioase pe care un nene, care se vrea salvatorul echipei de fotbal, le-a facut pe la noi prin Targ. Ei, cica Horinca Sado o sa aiba necazuri mari in urmatoarea perioada, dupa ce si-a cam iesit din pepeni si a inceput sa insulte in stanga si-n dreapta, spunand ca toti, in afara de dumnealui, sunt retardati nevoie mare.

Babetele au aflat ca multi oameni s-au cam suparat din aceasta cauza si ca, in curand, domnului investitor i se pregateste ceva tare frumos. Unele voci sustin ca prima surpriza va veni chiar la parteda de dumeneca, care se va juca pe dealul din Copou, cand fanii infocati ii vor pregati ceva cu totul special.

Ei, dar se pare ca nici prin vestiar oamenii nu sunt asa de multumiti de ceea ce face dumnealui, ca ar fi indraznit sa se atinga si sa insulte nume importante de pe acolo, care au un cuvant important de spus. Dar, despre toata situatia asta, o sa va mai povesteasca babetele si in editiile viitoare, mai cu lux de amanunt.

Adauga un comentariu