Magazin

O simpatica actrita A MURIT! Ce turnura DRAMATICA luase viata ei!

Publicat: 16 aug. 2013
1

Lisa Robin Kelly, care a jucat-o pe Laurie Forman, sora lui Eric Forman, in serialul „Anii 70”, alaturi de Ashton Kutcher, s-a stins din viata la varsta de 43 de ani.

Blonda, care jucat rolul unei tinere usuratice in productia ce a facut furori in anii 2000, a murit in somn, intr-o clinica de reabilitare din California, conform TMZ.

Lisa se internase de buna voie in respectiva institutie, din cauza problemelor mari pe care le avea cu alcoolul. „Se lupta de multa vreme cu demonii interiori, dar a pierdut”, a declarat impresarul vedetei, potrivit libertatea.ro.

Vedeta avea o viata grea alaturi de sotul ei, Gillian, lucru care a determinat-o sa-si inece problemele in alcool. Barbatul, de care a intentat divort in iulie, o batea deseori si ii lua banii pe care aceasta ii incasa din redifuzarile show-ului „Anii 70”.

In productia care a facut furori intre 1998-2006, Lisa a jucat rolul lui Laurie, sora mai mare si mai experimentata in probleme de amor a lui Eric (Topher Grace), cel mai bun prieten al lui Michael Kelso, interpretat de Ahston Kutcher. De altfel, fostul sot al lui Demi Moore a avut chiar o relatie pasagera cu Laurie, in serial, ca ai apoi sa inceapa o idila cu Jackie (Mila Kunis).

Adauga un comentariu