Economic Local

O singura firma vrea sa furnizeze tricicluri pentru salubritatea din Iasi

Publicat: 22 mai 2019
1

Recent, Salubris SA, societatea de salubritate a Primariei, a demarat o licitatie pentru achizitionarea unui numar de 10 tricicluri electrice pentru colectarea deseurilor.

Prevederea bugetara este de 240.000 lei, adica 51.000 euro. La procedura s-a prezentat o singura societate: Gradinariu Import Export SRL. Comisia de evaluare va stabili daca oferta corespunde din punct de vedere tehnic si financiar.

Vezi si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

"Salubris SA, societate avand ca obiect de activitate servicii de salubrizare la nivelul municipiului Iasi, achizitioneaza aceste echipamente pentru a asigura colectarea deseurilor din zonele pietonale unde accesul autovehiculelor de colectare si transport a deseurilor este interzis/restrictionat. Misiunea Salubris SA este de asigurare a unor servicii moderne si performante de salubrizare in municipiul Iasi, care sa contribuie la eforturile comunitatii de dezvoltare economico-sociala durabila si de protejare a mediului. Transportul si toate costurile asociate sunt în sarcina exclusiva a contractantului. Produsele vor fi asigurate împotriva pierderii sau deteriorarii intervenite pe parcursul transportului si cauzate de orice factor extern", se arata in caietul de sarcini.

 

Adauga un comentariu