National

O studentă de 22 de ani din Târgu Jiu a murit în urma unui infarct. Medicii nu i-au depistat problemele cardiace

Publicat: 08 oct. 2020
adelina lungu cu mana in par
O studentă de 22 de ani din Târgu Jiu a murit în urma unui infarct. Deşi a fost internată în spital pentru probleme cu stomacul, medicii nu i-au depistat problemele cardiace

Tragedie în familia unei tinere din Târgu Jiu. O studentă de 22 de ani a murit în urma unui infarct. Deşi a fost internată în spital pentru probleme cu stomacul, medicii nu i-au depistat problemele cardiace. Mama ei a fost cea care a descoperit trupul neînsufleţit.

O altă tragedie sperie şi îngrozeşte: o tânără din Târgu Jiu de doar 22 de ani a murit în urma unui infarct, deşi medicii nu i-ar fi depistat probleme medicale. Durerea este de nedescris incuvinte, maiales că mama ei avea să facă descoperirea şocantă.

O studentă de 22 de ani din Târgu Jiu a murit

Potrivit informaţiilor apărute în Adevărul.ro, o tânără în vârstă de 22 de ani pe nume Adelina Lungu, din Târgu Jiu, a murit în cursul zilei de marţi dimineaţa, după ce a făcut un infarct. Trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit chiar de mama sa, iar autopsia arată că fata suferise un preinfarct.

Recent, studentă a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, unde a fost tratată de gastrita. Tânăra mai făcuse câteva investigaţii medicale în Timişoara, acolo unde era şi la facultate, la Uniersitatea de Vest. În urma investigaţiilor, medicii nu au depistat probleme cardiace. Anunţul că faţă de 22 de ani şi-a pierdut viaţa i-a şocat pe apropiaţi.

„Când timpul este pe sfârşite şi o fiinţă dragă ne părăseşte pentru totdeauna, soarele îşi pierde căldura razelor sale, iar noi purtăm doliul întunericului care rămâne în urma ei. RĂMAS BUN, Adelina Lungu! Dumnezeu s-o odihnească în pace! SINCERE CONDOLEANŢE!“.

Bogdan, un tânăr de 33 de ani din Vaslui, a fost răpus de coronavirus deşi nu avea alte boli cronice

Bogdan, un tânăr de 33 de ani din Vaslui, a fost răpus de coronavirus deşi nu avea alte boli cronice. El se întorsese recent în ţară, după ce o vreme a fost plecat în Marea Britanie.

La 33 de ani, Bogdan Andrei a murit pe un pat de spital de la Terapie Intensivă. Tânărul nu suferea de alte boli cronice, iar rezultatul testului pentru coronavirus făcut cu câteva zile înainte să moară ieşise negativ.

În momentul internării, Bogdan prezenta simptome specifice COVID-19. A fost internat într-un spital din Vaslui, unde a stat două săptămâni la Reanimare. Ulterior, acesta a fost transferat la un spital din Bârlad. Pe data de 29 septembrie, rezultatul testului pentru coronavirus i-a ieşit negativ.

Tânărul era însă în comă, intubat. Virusul îi atacase principalele organe, plămânii şi rinichii. Potrivit cadrelor medicale, pacientul avea insuficienţă renală acută, insuficientă respiratorie şi hiponatremie, adică nivel redus de sodiu în sânge.

Starea lui de sănătate s-a agravat rapid, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Şi lumea artistică este în doliu: cântăreţul Johnny Nash a murit

Celebrul cântăreţ Johnny Nash a murit la vârsta de 80 de ani. Cântăreţul american reggae şi pop, cunoscut pentru piesa „I Can See Clearly Now”, lansată la începutul anilor 1970, s-a stins din cauza unor probleme de sănătate. Potrivit apropiaţilor starea acestuia se agravase în ultimii ani.

Johnny Nash a fost o adevărată inspiraţie în lumea muzicii, iar single-ul sau „I Can See Clearly Now” este şi astăzi fredonat pe toate scenele lumii .

Johnny Nash a început să cânte în copilărie şi primul cântec lansat cu o casă de discuri a fost „A Teenager Sings the Blues” (1957).

S-a născut în Houston şi a fost unul dintre primii cântăreţi din afară Jamaicăi care a înregistrat reggae în Kingston.

Single-ul „I Can See Clearly Now” a fost vândut în peste 1 milion de copii şi a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100 în 1972, poziţie pe care şi-a păstrat-o timp de patru săptămâni. Piesa a fost cantata şi de Jimmy Cliff în anii 1990.

Artistul a mai avut un cântec clasat pe primul loc în topul britanic, „Tears on My Pillow”, în 1975.

Johnny Nash a murit, iar în utimii ani începuse să transfere casetele analog cu piesele lui din anii 1970 şi 1980 în format digital.

Adauga un comentariu