National

O studentă din Ploiești, cercetată după ce ar fi ucis o pisică în cămin

Publicat: 24 nov. 2021
O studentă e cercetată după ce a ucis o pisică într-o cameră de cămin

O studentă a Universităţii Petrol şi Gaze (UPG) Ploieşti este cercetată pentru uciderea cu intenţie, fără drept, a unui animal, după ce aceasta a sacrificat o pisică în incinta căminului, anunță Agerpres.

Potrivit unei informări a Poliţiei Prahova, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie pentru Centrul Universitar Ploieşti au fost sesizaţi, marţi, despre faptul că o studentă ar fi ucis o pisică.

Surse apropiate anchetei au confirmat faptul că incidentul s-a petrecut într-un cămin al UPG Ploieşti.

„În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că, în noaptea de 20/21 noiembrie, o studentă, din motive necunoscute încă, ar fi sacrificat o pisică în incinta căminului studenţesc, ducând ulterior cadavrul animalului în spatele căminului. La acest moment se efectuează cercetări în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun. Cadavrul pisicii a fost ridicat în vederea efectuării autopsiei”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere cu intenţie, fără drept, a unui animal.

În urmă cu câteva săptămâni un bucureștean a fost amendat după ce a abandonat pe stradă mai mulți pui de pisică

Un bucureştean a fost sancţionat cu suma de 3.000 lei după ce a abandonat pe o stradă din Capitală cinci pui de pisică, transmite Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti.

Amenda a fost aplicată de lucrătorii Serviciului Poliţia Animalelor, transmite DGPLCMB, într-o postare pe Facebook.

Bărbatul, care a abandonat puii de pisică dimineaţa la ora 5:30, pe o stradă din Centrul Istoric al Capitalei, a fost surprins de sistemul de monitorizare video gestionat de Poliţia Locală. Un echipaj, aflat pe itinerariul de patrulare, a fost trimis să facă verificări.

„Pisoii au fost recuperaţi, duşi la secţia de Poliţie Locală din Centrul Istoric şi hrăniţi cu pipeta. Apoi, după ce s-au întremat, au fost transportaţi, în siguranţă, la un centru specializat. În doar câteva ore, cel care a abandonat animalele a fost identificat de către poliţiştii locali ai Serviciului Poliţia Animalelor. Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, agenţii PLMB au localizat imobilul, l-au identificat pe bărbat şi au stabilit împrejurările producerii faptei. În vârstă de 74, P.G., a recunoscut că a lăsat puii de pisică pe stradă, dar a negat faptul că ar fi proprietarul acestora. Mai mult, a susţinut că nu a avut niciodată animale de companie”, precizează sursa citată.

 

Adauga un comentariu