Magazin

O super cantareata de la noi a facut o declaratie BOMBA: «Alexandra a fost o marfa. Marcel a zis: „Sa o ducem la produs”»

Publicat: 06 iul. 2013
1

Mirabela Dauer a fost prezenta in emisiunea Drept la Tinta, unde a vorbit despre cazul Alexandrei Stan. Artista este de parere ca vedeta este vinovata pentru ce i s-a intamplat.

Cantareata este de parere ca Alexandra Stan i s-a supus lui Marcel Prodan pentru ca ii era frica de faptul ca o sa ajunga o necunoscuta fara el. Mai mult, Mirabela Dauer sustine ca artista stia ca in ochii managerului este doar o marfa, un produs care face bani.

„Eu nu am vrut sa vorbesc pana acum despre acest lucru. Eu o acuz pe ea pentru ca sunt sigura ca nu e prima data cand se intampla acest lucru si ea trebuia sa plece. Eu stiu ca sunt acesti copii care doresc cu orice pret sa fie pe scena, dar … Eu pe ea o acuz ca a rabdat. Parintii nu ii acuz pentru ca nu cred ca stiau tot, se mandreau cu fata lor. Ea trebuia sa ia masuri. Probabil considera ca daca nu era el se sfarsea lumea. Orice impresar ar dori-o. Hai, sa fie o marfa. Nici macar sclava. O dam la produs, ca o marfa, sa facem bani pe urma ei. Cam asa a fost”, a declarat Mirabela Dauer in emisiunea Drept la Tinta, de la Kanal D.

Adauga un comentariu