Eveniment-Social

O tanara a ajuns la spital, dupa ce a fost muscata de un caine maidanez

Publicat: 02 ian. 2017
1
O tanara din Iasi a avut nevoie de internare, dupa ce a fost muscata de un caine comunitar. Femeia, in varsta de 38 ani, are mai multe plagi la gamba dreapta. Pacienta este internata in Clinica de chirurgie plastica si reconstructiva din cadrul Spitalului Sf. Spiridon si a avut nevoie de interventie chirurgicala pentru sutura plagilor.

„Pacienta a fost diagnosticat cu plagi muscate delabrante la gamba dreapta. Cainele care a muscat-o i-a smuls tesutul. Pacienta a fost vaccinata antirabic si a necesitat spitalizare. O plaga muscata de caine prezinta risc crescut de infectie. Din cate am inteles, pacienta a fost atacata de un caine fara stapan, pe strada”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la spitalul mentinat.

In ultima perioada, aproape zilnic, un iesean a ajuns la spital, dupa ce a fost muscat de un caine fara stapan. In urma cu cateva saptamani, medicii au fost socati de cazul unei femei din Iasi care avea peste 50 de muscaturi pe corp, dupa ce a fost atacata de o haita de caini, la Venetia. 

Comentarii
  • asta sa intamplat anul trecut nu mai aveti alte articole .da cu crima din alexandru cand mai scrieti niste scenarii.a-ti pierdut crimi….. afost prins.haha ati pierdut senzationalul.somn usor.

  • de ne-ar manca pe toti sa nu mai fim niciunul, ca suntem prosti. nu meritam sa ocupam varful lantului trofic. cand stapanesti varful lantului trofic… pai masa-n cur! ori stapanesti mediul inconjurator ori te stapaneste el pe tine. a ajuns omu’ sa ridice in slavi potaia si sa faca orice ca nimeni sa nu se atinga de ea, ca vezi Doamne e si el un suflet. o blasfemie la adresa lui Dumnezeu!
    <Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie. Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: "Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!"> Facerea (Geneza) 1, 27-28.

  • „Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie. Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: „Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!” Facerea (Geneza) 1, 27-28.

  • Citi ciini a prins salubrisu’ de la 4 decembrie 2016 , [ FEMEIA MUSCATA LA CIRIC ] ,,,,,,, nu cumva, partidul a cistigat alegerile ?

  • 25 ciini pe zi ,in mod normal , dar au fost alegeri ,cateii au votat , dupa aia au purces , la sarbatorit , al 13 salariu , craciun, an nou , o sa mai auzim multe cazuri ,va mai mira ,sau sinteti bucurosi ca nu vi se intimpla voua asa ceva ???????

  • In ce zona? Ciinele a fost prins? Intreb ca sa stim sa nu trecem pe acolo. Asa, fara nici un detaliu, parca as crede c-ati scris o trompeta de articol pe un subiect la moda, in lipsa de altceva

Adauga un comentariu