International

O tânără a anulat nunta în ultima lună, după ce a descoperit că bărbatul cu care trebuia să se mărite o înșală! Cum l-a prins este de-a dreptul genial

Publicat: 04 mai 2021
cuplu mire si mireasa
O tânără a anulat nunta în ultima lună, după ce a descoperit că bărbatul cu care trebuia să se mărite o înșală

Încurcate sunt căile iubirii. O tânără a anulat nunta în ultima lună, după ce a descoperit că bărbatul cu care trebuia să se mărite o înșală. Modul în care a descoperit totul este de-a dreptul hilar.

Vestea anularii fericitului eveniment a fost dată de femeie pe o rețea de socializare, povestea ei devenind virală. Atât familia cât și cei peste o sută de invitați au primit vestea cu stupoare.

O tânără a anulat nunta în ultima lună

O femeie și-a anulat nunta după ce a aflat, cu stupoare, că viitorul mire o înșală. Modul în care a descoperit totul e complet hilar.

Femeia, de pe TikTok, a spus că este obligată să anuleze nunta care avea loc în mai puțin de o lună și să dea vestea proastă pentru peste o sută de invitați.

Leela Li  a spus că familia ei a judecat-o „în stânga și în dreapta” pentru decizia sa dură.

„Mi-am anulat nunta cu 26 de zile înainte să se întâmple pentru că mi-am găsit fostul logodnic pe un site pentru adulți”, a spus ea.

„A fost și o nuntă mare. Nu a fost doar o mică întâlnire, am avut 101 persoane invitate din toate Statele Unite.”

„Am început să văd niște steaguri roșii, așa că am început să caut. Nu știu dacă am obținut ceea ce doream, adică cred că am făcut-o.”

Cum a descoperit că iubitul o înșală

Leela fusese logodită cu bărbatul de un an, având trei ani de relație în total, iar familiile lor se înțelegeau bine.

Însă, după ce el a propus o relație deschisă înainte de marele eveniment, ea a decis să ia o pauză și a plecat să stea acasă la prietena ei. Descriind momentul în care și-a dat seama că ceva nu este în regulă, Leela a spus că s-a întors în casa lor pentru a-și folosi computerul.

„Mă conectez la computer și văd că există lucruri în coșul de reciclare, așa că, desigur, dau click pe el.”

„A fost șters istoricul de pe un site pentru adulți și sunt lucruri ciudate.”

După ce a scotocit site-ul cu prietenii ei, ea a spus că nu poate găși nimic cu numele sau fața lui, dar a recunoscut o fotografie.

A prezentat o altă parte a corpului – cu lenjeria de pat a fetei în fundal.

„Acele imagini erau cam noi, de câteva luni, așa că acest lucru nu era ceva care se întâmplase cu mult timp înainte că noi să fim împreună.”

„Știam că este nou”, a spus femeia.

Povestea ei a devenit virală, cu peste 4,8 milioane de vizualizări pentru videoclipul inițial pe platforma socială, urmată de o serie de urmăriri. Afirmațiile ei sincere au stârnit mii de comentarii de susținere, în timp ce alții au împărtășit povești despre momente similare sfâșietoare.

O femeie a comentat: „Îmi pare rău. Divorțul este mult mai scump și mai dureros, ai făcut ceea ce trebuie. „Un altul a spus: „Aș prefera să aflu cu 26 de zile înainte decât cu 26 de zile după aceea”.

Un al treilea a adăugat: „Ați luat decizia corectă. Mi-aș dori să-l anulez pe al meu. Divorțul este mai greu de pășit decât ieșirea dintr-un angajament. Deci, sunt mândru de tine.”

O tânără a fost înșelată chiar în ziua nunții

Uneori poveștile de iubire impresionante se pot transforma în doar o secundă în scrum. Este și cazul unei femeii care a crezut că a întâlnit bărbatul vieții ei, dar fost înșelată chiar în ziua nunții. Bărbatul nu era la prima „abatere”, dar Aubry crezuse că a reușit să îl schimbe.

Aubry Lyn, în vârstă de 41 de ani, a crezut că a găsit în Justin Unfred, în vârstă de 35 de ani, omul perfect. Însă a doua zi după nuntă a primit un mesaj pe Facebook de la o tânără care pretindea că este fiica unei femei cu care se întâlnea în secret soțul ei.

Pentru a crede spusele acesteia, femeia a cerut dovezi. Astfel a primit niște capturi foto din conversațiile cu tentă sexuală pe care soțul ei le avea cu presupusa amantă. Ceea ce este dramatic esta faptul că unele dintre aceste conversații au avut loc chiar în ziua nunții. Aubry a fost devastată, și-a confruntat partenerul și a aflat întreaga poveste.





Adauga un comentariu