Stiri medicale

O tanara a facut stop cardiac si a murit dupa ce mama i-a comentat pe Facebook: ce a scris femeia

Publicat: 19 sept. 2019

O tanara de 33 de ani a murit la 24 de ore dupa un incident cu mama sa. Inima i-a cedat dupa o cearta izbucnita din cauza faptului ca femeia a comentat din greseala cu sute de „angry emoji“ unul dintre videoclipurile publicate de fiica sa.

Shabina Miah, o tanara in varsta de 33 de ani, a murit la mai puţin de 24 de ore dupa ce inima i-a cedat in urma unui incident cu mama sa. Aceasta a comentat din greseala cu sute de „angry emoji“ unul dintre videoclipurile postate de tanara pe Facebook, scrie adevarul.ro, care citeaza metro.co.uk.

Conform mamei tinerei, comentariul a ajuns pe pagina de socializare din greseala, iPad-ul blocandu-se si trimiţand singur sutele de emoji. Dupa ce a vazut ca tanara refuza sa vorbeasca cu ea, femeia s-a indreptat spre locuinţa acesteia din Macclesfield, Cheshire, pentru a incerca sa rezolve neinţelegerea.  Pentru ca nu au ajuns la niciun acord, ajungand sa se certe din nou, femeia a decis sa se intoarca a doua zi dimineaţa. Din pacate, si-a gasit fiica moarta in pat.

„Am intrat inauntru, am strigat-o si apoi m-am dus la etaj, mi-am dat seama ca ceva nu este in regula“, a povestit femeia. Cu doua saptamani inainte de incident, starea mentala a tinerei nu era deloc buna, iar testele au aratat ca tanara suferea de insuficienţa cardiaca. Mai mult, au fost gasite urme de cocaina in organismul ei.loading...

Adauga un comentariu