International

O tânără a fost înșelată chiar în ziua nunții. Cum a aflat de infidelitatea soțului

Publicat: 21 apr. 2021
colaj femeie care a fost inselata de sot
O tânără care a crezut că și-a găsit dragostea vieții a fost înșelată chiar în ziua nunții

O tânără care a crezut că și-a găsit dragostea vieții a fost înșelată chiar în ziua nunții. În ciuda faptului că bărbatul nu era la prima abatere, ea a crezut că îl poate scăpa de aceste metehne. Cea care a informat-o pe femeie că este înșelată este chiar fiica amantei.

O tânără a fost înșelată chiar în ziua nunții

Uneori poveștile de iubire impresionante se pot transforma în doar o secundă în scrum. Este și cazul unei femeii care a crezut că a întâlnit bărbatul vieții ei, dar fost înșelată chiar în ziua nunții. Bărbatul nu era la prima „abatere”, dar Aubry crezuse că a reușit să îl schimbe.

Aubry Lyn, în vârstă de 41 de ani, a crezut că a găsit în Justin Unfred, în vârstă de 35 de ani, omul perfect. Însă a doua zi după nuntă a primit un mesaj pe Facebook de la o tânără care pretindea că este fiica unei femei cu care se întâlnea în secret soțul ei.

Pentru a crede spusele acesteia, femeia a cerut dovezi. Astfel a primit niște capturi foto din conversațiile cu tentă sexuală pe care soțul ei le avea cu presupusa amantă. Ceea ce este dramatic esta faptul că unele dintre aceste conversații au avut loc chiar în ziua nunții. Aubry a fost devastată, și-a confruntat partenerul și a aflat întreaga poveste.

 „Am fost distrusă. M-am simțit păcălit să mă căsătoresc cu el când avea, de fapt, pe altcineva. Habar n-aveam. Cu mine s-a comportat excepțional, îmi trimitea mereu mesaje lungi de dragoste. Nu mă așteptam la asta. Relația noastră a fost intensă, am avut atâta chimie. Se simțea ca un basm.”, a spus femeia.

Barbatul nu este la prima abatere

Potrivit spuselor femeii, bărbatul nu este la prima abatere. Chiar și așa, ea a continuat relația cu el, crezând că îi poate schimba comportamentul. Acesta a înșelat-o și la începutul relației, dar atunci femeia a reușit să îl ierte. În februarie 2019, Aubry a primit un telefon, de la cea mai bună prietenă a ei, care i-a spus că Justin are o altă iubită, cu care a avut un copil.

„L-am confruntat și el a recunoscut dar a fost atât de convingător așa că l-am iertat și am reușit să mergem mai departe și el a încheiat-o cu femeia aia”, a spus femeia.

Relația lui Aubry și Justin a revenit pe drumul cel bun, iar în octombrie 2019 a cerut-o de soție.

„Am ezitat puțin să spun da, deoarece am fost deja căsătorită de trei ori, dar el a fost atât de măgulitor. Îmi promitea luna de pe cer și tot spunea că lucrurile vor fi mai ușoare odată ce ne căsătorim”, a recunoscut Aubry.

Așa că s-au căsătorit, pe 7 ianuarie 2021, într-o capelă din Las Vegas, Nevada, SUA. În seara următoare, în timp ce se aflau la restaurant, Aubry a primit un mesaj ce i-a distrus toate visele. Acesta venea chiar de la fiica amantei.

 „Bărbatul cu care urmează să te căsătorești se întâlnește cu mama mea ”, a fost mesajul primit.

„Justin era chiar lângă mine, așa că i-am arătat, a negat. Nu știam ce să cred așa că am cerut dovezi. Am primit capturi cu mesajele dintre ei doi, erau de natură sexuală și chiar vorbiseră în ziua nunții noastre. Am fost distrusă, am țipat la el și i-am aruncat berea în față. Am scos verigheta și am aruncat-o pe podea. Am plecat și am plâns ore în șir”, a declarat Aubry.

Soția care își lasă soțul să o înșele ori de câte ori dorește

Amy și Ryan Jones sunt un cuplu tânăr, care au împreună doi copii, și care se confruntă cu o problemă neobișnuită. Din cauza faptului că libidoul femeii a dispărut complet după a doua naștere, el a primit din partea soției ei acordul de a se culca cu alte femei. Amy Jones, 30 de ani, și-a încurajat soțul să aibă aventuri cu alte femei, din cauza faptului că ea nu-i mai putea satisface aceste dorințe, după ce, în urma celor doua nașteri, libidoul ei a scăzut complet.

Lipsita de egoism, ea și-a încurajat soțul să se duca la alte femei, dar cu o singura condiție: să-i povestească fiecare detaliu din aventurile pe care le-a avut cu ele.

„La început când am făcut asta, a fost după prima naștere, când Amy și-a pierdut pentru prima oara cheful de a face dragoste. Am fost la doua femei și trimiteam tot felul de SMS-uri indecente altor femei. Apoi veneam acasă și îi povesteam totul soției mele. Imediat după, Amy și-a revenit, iat viață noastră intima și-a reluat cursul”, a povestit bărbatul.

Adauga un comentariu