Local

O tânără aflată în travaliu, ajutată de polițiștii rutieri să ajungă la maternitate. Povestea agenților care au însoțit până în fața spitalului BMW-ul în care se afla viitoarea mămică

Publicat: 21 ian. 2021
Agenții de poliție Marius Ionescu și Bogdan Dumitriu au oprit mașina în care se afla femeia însărcinată pentru că șoferul circula cu viteză
Marius Ionescu și Bogdan Dumitriu, cei doi polițiști care au ajutat-o pe femeia însărcinată să ajungă la maternitate

Gest emoționant făcut de polițiștii rutieri din Iași. O tânără care a intrat în travaliu a fost condusă de polițiștii rutieri până în fața maternității. Șoferul care se afla în mașină cu femeia însărcinată le-a spus polițiștilor că îi pare rău pentru regulile de circulație pe care le-a încălcat, dar trebuie să ajungă de urgență la spital. Oamenii legii au înțeles situația și au făcut un gest pe care toți polițiștii ar trebui să-l facă

Doi polițiști din Iași au făcut un gest emoționant pentru o femeie însărcinată. Noaptea trecută, femeia care se afla într-un autoturism marca BMW se grăbea la maternitate pentru că intrase în travaliu. Autoturismul condus de un bărbat a fost tras pe dreapta de polițiști pentru că se deplasa cu viteză. Oamenii legii l-au întrebat pe șofer de ce se grăbește și atunci au aflat că femeia trebuie să ajungă de îndată la maternitate. Oamenii legii nu au stat pe gânduri și i-au condus pe cei doi până la poarta maternității.

„Noaptea trecută, în jurul orei 1:00, polițistii rutieri ieșeni au oprit pentru control, pe raza orașului Podu Iloaiei, un conducător auto grăbit să ajungă cu soția la maternitatea din Iași, deoarece aceasta intrase în travaliu. Fără să stea pe gânduri, fiind o situație de urgență, polițistii au escortat mașina bărbatului până la maternitate, asigurându-se că toți ocupanții autoturismului au ajuns în siguranță la destinație. Pentru gestul lor, polițistii au primit mulțumiri din partea celor doi soți”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Cum au reacționat agenții de poliție Marius Ionescu și Bogdan Dumitriu

Polițiștii ieșeni au reacționat exact așa cum ar trebui să reacționeze un polițist model. În loc să îl sancționeze pe șofer pentru că a încălcat regulile de circulație, agenții i-au întins o mână de ajutor.

„În timp ce eram în serviciul de patrulare pe drumul european, în localitatea Podu Iloaei am observat un autoturism BMW care se deplasa spre Iași cu viteză sporită. A fost oprit și în momentul când am mers la autoturism avea volanul pe dreapta, iar în stânga era o doamnă care se afla în travaliu, moment în care am precizat conducătorului auto să ne urmeze la «Cuza Vodă», la maternitate, pentru a-i facilita drumul prin oraș în condiții de siguranță. Mai mult, doamna era agitată și ne-a spus că trebuie să nască, că e în travaliu și se grăbesc. Șoferul și-a cerut scuze că a mers cu viteză. Ne-am asigurat că au ajuns în siguranță la maternitate. Îi transmitem naștere ușoară și să fie copilul sănătos”, a declarat agentul Marius Ionescu.

Gestul polițiștilor a fost salutat de internauți, iar pe Facebook povestea de noaptea trecută a strâns sute de like-uri. Trebuie precizat faptul că agenții de poliție Marius Ionescu și Bogdan Dumitriu sunt unii dintre cei mai bine pregătiți polițiști din Iași, iar de-a lungul timpului au reușit să salveze vieți prin modul lor de operare atunci când s-au aflat în timpul serviciului și nu numai.

Comentarii
 • Asa e, cei mai buni agenti. Altii ca ei nu mai sunt!!! Mare dreptate. Cat despre “englezul român” cu volan pe dreapta, mai bine raminea in Anglia.

 • Dacă femeia provenea din mediul rural și venea cu căruța trasă de cai o mai însoțeau meltenii ? NU ,opreau atelajul și sanctionau conducătorul conform legii și femeia năștea în căruță nu la maternitate…..

 • Fix la asta m-am gandit si eu( ca si ***)a contat mult ca era in BMW,daca era o amarata care mergea pe jos si se tinea cu mainile de burta n-o mai luau politistii in masina lor s-o duca repede la maternitate.

 • Se vede cat de rautaciosi sunteti, mai conteaza marca masimii, bineinteles data de ziarist, conteaza ca cei doi politisti au dat dovada de omenie.BRAVO LOR, JOS PALARIA IN FATA LOR, se vede ca mai sunt printre ei si oameni si nu doar roboti, daca inteleg cei care comenteaza ce am vrut sa spun.Doamne Ajuta!

 • Ionescu este înnebunit după imagine! Presa, presa, presa…! Muncește frate pentru tine și pentru salariul tău nu pentru imagine iar Dumitriu, din taximetrist să ajungi gabor la rutieră asta e…..și cumătru cu premarele Chirica care l-a mai ajutat cu vreo câteva autorizații de taxi că omu e patron de taximetre….🥴 Nani, nani DaNA!!!

 • Bravo lor! Mai întâi oameni și apoi polițiști. Țineți-o tot așa, iar colegii să facă la fel!!! Cât despre postacii „gunoieri”, de mai sus, ciocu mic, că vă dă prostia p-afară!
  FELICITĂRI POLIȚIȘTILOR IEȘENI!

 • Bravo lor! Mai întâi oameni și apoi polițiști. Țineți-o tot așa, iar colegii să facă la fel!!! Cât despre postacii „gunoieri”, de mai sus, ciocu mic, că vă dă prostia p-afară!
  FELICITĂRI POLIȚIȘTILOR IEȘENI!

 • Ionescule ascultă de un bătrân!
  Când este de sancționat, sancționează, că unde-i Lege nu-i tocmeală (acum dă însă numai avertismente, că ne-au furat politicienii la salarii și oricum veniturile încasate din amenzi se duc la Primărie și ăia d-acolo fac …ula mare), iar când este de ajutat, ajută, că mai întâi de toate suntem oameni!
  Așa că, înainte cu tupeu, câinii latră, rutiera trece!!!

 • Ionescule tu încerci să mănânci… sub identitate falsă, dar ține minte un singur lucru: un pv. întocmit de tine a fost anulat de instanța de judecată.
  Deci fapta se numește abuz in serviciu, pt. cultura ta generală și nu este prescrisă. Deci așteaptă-te la felicitări.

Adauga un comentariu