Actualitate

O tanara de 17 ani sustine ca a fost violata de un frate mai mare si de tata

Publicat: 04 feb. 2000
1

In decembrie ea a nascut un copil cu malformatii •Din declaratii nu se poate spune cu certitudine ca are dreptate •Ancheta politiei a descoperit ca fata, foarte probabil bolnava psihic, a intretinut relatii sexuale si cu alte persoane

Cristina are 17 ani si in decembrie 1999 a devenit mama. Pana aici nu este nimic neobisnuit, cazuri de mame minore mai fiind intalnite pana acum. Fata provine dintr-o familie cu sapte frati, rezultati din doua relatii diferite ale mamei. Deoarece parintii nu au avut conditii sa o creasca cum trebuie, pana la 12 ani, Cristina a stat la Casa de copii Bucium, unde a facut numai trei clase. Dupa externarea de la casa de copii nu a mai vrut sa mearga la scoala si a stat acasa cu mama si ceilalti frati.

Dupa nasterea copilului, tanara a reclamat faptul ca a fost violata de fratele mai mare, care are 20 de ani si este plecat la munca la turci. Cand mama a aflat despre aceasta, a alungat-o de acasa, Cristina refugiindu-se la bunicii din Mironeasa, unde, sustine ca a fost violata si de tata, cand el a fost eliberat din penitenciar unde a ispasit o pedeapsa pentru omor. Acestea au fost cele declarate de fata intr-o prima faza, dar la a doua si a treia declaratie data politistilor in prezenta unui psiholog au aparut unele neclaritati.

Prin coroborarea celor declarate si a datelor culese de politisti de la vecini, exista suspiciuni ca de fapt tatal copilului ar fi un barbat necunoscut cu care s-a culcat pe malul Bahluiului in schimbul unor sume de bani si de fapt fata „s-a culcat cu 90% din barbatii din cartier”. Urmeaza ca ea sa fie expertizata psihic deoarece comportamentul sau denota grave dezechilibre. In familie au mai fost antecedente, unul din fratii mamei fiind schizofrenic. Copilul, datorita gravelor malformatii congenitale de care sufera, a stat mai mult in Spitalul Sfanta Maria„.

Probabil ca el va fi institutionalizat, iar tanara mama, dupa ce va fi tratata, va fi incredintata unei matusi care este de acord sa o ia in intretinere. De mentionat ca pana la aceasta varsta, tanara nu are acte de identitate deoarece mama a refuzat sa-i faca, iar faptul ca s-a culcat – daca este adevarat – cu fratele si tatal nu are o prea mare importanta, deoarece apartine unui cult care nu condamna astfel de relatii.

Adauga un comentariu